Haberler

Yığılca Her Alanda Hizmet Veriyor

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, kurduğu ekip ile camileri temizliyor bakımlarını yapıyor.

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, kurduğu ekip ile camileri temizliyor bakımlarını yapıyor.

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit göreve geldiği günden bu güne kadar birçok ilke imza atarak adından söz ettirmeyi başarıyor. Vatandaşlardan büyük beğeni ve takdir kazanıyor ve başarılı çalışmalara imza atan Yiğit, haftanın belli günlerinde İlçe merkezindeki bütün camilerin genel bakımını ve her türlü temizliğini yapacak ekip oluşturarak bu anlamda ses getirecek bir projeye imza atıyor.

Çalışmalar ve proje hakkında bilgiler veren Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, "Şimdiye kadar özellikle okullarımızla ilgili birçok başarılı hizmetlere imza attık. Eğitime olan hizmetlerimiz devam ediyor. Şimdi İlçe merkezinde bulunan ibadethanelerimiz olan camilerimizin genel ihtiyaç ve temizlik bakımlarını üstlendik. Temizliğin imanın birinci şartı olduğunu düşünerek bu işi yapmaya karar verdik. Tarihi Orhangazi camimizden işe başlamış bulunuyoruz. Sadece temizlikle kalmayacağız onarım bakım, çevre temizliği ile ilgili çalışmalarda yapılacak. Bu çalışmaları sürekli yapmayı düşünüyoruz" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Yiğit Yığılca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title