Haberler

Yığılca Belediyesi İSKİ ile El Sıkıştı

İSKİ Yığılca ilçesinde maliyeti 10 milyonu geçen arıtma tesisi yapacak.

İSKİ Yığılca ilçesinde maliyeti 10 milyonu geçen arıtma tesisi yapacak.

İstanbul'un içme suyu kaynağının en önemli ayağını teşkil eden Küçük Melen'in de ana kaynağı olan Yığılca ilçesi, İSKİ'nin adeta gözdesi oldu. İstanbul halkının temiz su içmesi için suyun doğuş yeri olan Yığılca ilçesine yaklaşık bedeli 10 milyonu geçecek olan ileri biyolojik arıtma kurulması kapsamında yer seçimi konusunda Yığılca Belediyesi ile mutabakat sağlandı. Çalışmalar kapsamında İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Recep Hazır ile beraberinde 5 daire başkanı, Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'i makamında ziyaret edip, teknik detayları görüşerek yer konusunda ortak noktada buluşup ardından da kamulaştırma çalışmalarına başlanacak. Yaklaşık olarak 10 milyonun üzerinde ileri düzeyde bir arıtma tesisi Yığılca' ya kurulacak.

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit "Bu yatırım İSKİ'nin ilçemize yaptığı en büyük yatırımı.Yığılca deresi artık daha temiz olacak" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Yiğit İstanbul Yığılca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title