Haberler

Ygs ve Lys Hazırlanan Öğrencilere Kitap Desteği

Adıyaman'da Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS ) ve Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) hazırlanan öğrencilere kitap desteği sağlandı.

Adıyaman Valiliği koordinesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Gazi İmam Hatip Ortaokulu'nda, ücretsiz YGS ve LYS hazırlık kurslarında eğitim gören lise mezunu öğrencilere konu anlatımlı ders, soru bankası ve test kitapları dağıtıldı.

Kitap dağıtımına katılan Vali Mahmut Demirtaş, kurslarda incelemelerde bulundu.

Demirtaş, yaptığı açıklamada, "Her şeyin başı eğitimdir" felsefesiyle hareket ettiklerini belirterek bu kapsamda öğrenciler için ücretsiz YGS ve LYS hazırlık kursları açtıklarını söyledi.

Kursları daha önce ziyaret ettiğini ve öğrencilere kitap desteği sağlayacakları sözü verdiklerini ifade eden Demirtaş, şunları kaydetti:

"Bugün bu sözümüzü yerine getirerek, 130 öğrencimize soru bankası ve konu anlatımlı ders kitapları dağıtık. Önceki ziyaretimizde öğrencilerimizin gözlerindeki o ışığı ve azmi görünce bizim yerimizde durmamız mümkün değildi. Hepsi okumaya çok istekli. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Öğrencilerimize yönelik yayın desteğimiz devam edecektir."

Öğrencilerden Fatma Nur Öztürk ise desteklerinden dolayı Demirtaş'a teşekkür etti. - Adıyaman

Kaynak: AA / Yerel

Mahmut Demirtaş Adıyaman Lys Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title