Haberler

YGM Gençliği Bu Kez Hayvan Barınağında

Güncelleme:

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi etkinliklerine devam ediyor. YGM üyeleri son olarak başıboş ve sahipsiz hayvanların barındığı ve belediyeye ait Hayvan barınağını ziyaret ederek güzel vakit geçirdi.

Etkinlikle ilgili Yenişehir Gençlik Merkezi müdürü Abdullah Canbeyli: "Üyelerimize değişik ve sıra dışı etkinlikler hazırlıyoruz. Hayvan barınağını ziyaret te bunlardan biri. Amacımız gençlerimizi günlük yaşantımızda uzak kaldığımız hayvanlarla buluşturup, hayvan sevgisi aşılamaktı. Gençler çok sevindi. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz" dedi.

Gençlerin bu tür faaliyetlere katılımının kendilerini de mutlu ettiğini söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Ertuğrul Yıldız ise "Gençlerimizin yaşantımızın bir parçası olan havyaları yakından görmeleri ve onları sevmeleri adına yapılan bu etkinlik, hayvanları tanıma anlamında önemli bir etkinlik. Gençlik Merkezlerimiz bu değişik etkinliklerle gençlerimize daha güzel yarınlar hazırlanmak amacında" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Yenişehir Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title