Haberler

Ygm'den, Gençlerle Seminer

Şanlıurfa Yenişehir Gençlik Merkezi tarafından orta öğretim okullarında düzenlenen seminerler devam ediyor.

Şanlıurfa Yenişehir Gençlik Merkezi tarafından orta öğretim okullarında düzenlenen seminerler devam ediyor.

Sebiha Özlek Lisesinde yapılan seminerde gençlik merkezinin faaliyetleri proje ve kurslar gençlere anlatıldı. Seminer sonrası, konuşan gençler, aldıkları bu seminer sayesinde Gençlik Spor Bakanlığı ve gençlik merkezlerini tanıdıklarını bilgi sahibi olduklarını ve bundan sonra serbest zamanlarını gençlik merkezlerinde geçireceklerini söylediler. Gençler, gençlik liderlerine teşekkürlerini ilettiler. Gençlik Merkezi Gençlik liderleri, oldukça faydalı geçen bu seminerin sürekli devam ederek gençler üzerinde çok faydalı olacağını söylediler.

Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli düzenlenen seminerle alaklı olarak yaptığı konuşmada, "Etkinliklerimiz, kurslarımız ve gezilerimiz hakkında öğrenci arkadaşlarımıza bilgi vermek istedik. Bundaki amacımız da gençlerin gençlik merkezi aracılığıyla sıkıntı ve ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir yer olduğunu anlatmaktı" dedi.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Murat Önen ise, "Bu tür etkinliklerimiz aralıksız devam ediyor. Amacımız gençlerin evi olan Gençlik merkezlerini gençlerimize anlatmak" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenişehir Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title