Haberler

Yetimlere Kardeş Oldu

Milli Eğitim Bakanlığı ve İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) işbirliğinde yürütülen “İyilikte Yarışan Sınıflar, Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” projesi kapsamında, Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde kermes düzenlendi.

Milli Eğitim Bakanlığı ve İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) işbirliğinde yürütülen "İyilikte Yarışan Sınıflar, Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" projesi kapsamında, Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde kermes düzenlendi.

Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İHH'nın birlikte organize ettiği etkinlikte öğrencilerin yetimlere karşı sorumluluk ve hassasiyeti dikkat çekti. Düzenlenen kermeste öğrenciler, öğretmenler, okul yöneticileri ve öğrenci velileri tarafından hazırlanan yiyecekler misafirlere sunuldu. Samsun'da yetimlere en çok destek veren okullar arasında yer alan Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi, kermesten elde edilen geliri, yetim kardeşlerine bağışladı.

Sosyal sorumluluk projelerinin öğrencilere manevi değerler kazandırdığı belirten, Okul Müdürü Zahit Köseoğlu, okulumuzda, akademik, kültürel, sportif ve sanatsal etkinliklerin yanı sıra sosyal sorumluluk bilincini oluşturmak adına yapılacak tüm projelerde yer almaya çalışıyoruz. İHH İnsani Yardım Vakfı'nın başlatmış olduğu 'İyilikte Yarışan Sınıflar, Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var' projesi kapsamında öğrencilerimizin yetim kardeşleri var. Bu proje, öğrencilerimize, fedakarlığı, paylaşmayı, iyiliğin bir parçası olmayı öğretti" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Samsun Atakum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title