Haberler

Yetim Yürekler Üşümesin'

Adıyaman İnsani Yardım Derneği (YADER) Yetim Birimi, ‘Yetim Yürekler Üşümesin’ etkiliği çevresinde yetim ailelerin çocuklarını bir araya getirdi.

Adıyaman İnsani Yardım Derneği (YADER) Yetim Birimi, 'Yetim Yürekler Üşümesin' etkiliği çevresinde yetim ailelerin çocuklarını bir araya getirdi.

Adıyaman İnsani Yardım Derneği (YADER) Yetim Birimi Sorumlusu Hacı Doğan Keleş, 100 adet kışlık mont dağıttıklarını söyledi.

YADER'in 'Yetim Yürekler Üşümesin' adlı programı hakkında bilgi veren Hacı Doğan Keleş, "Kış şartlarının ağır geçtiği Adıyaman'da okula giden yetim çocukların üşümeden sosyal hayatlarına ve eğitimlerine devam edebilmeleri için 100 adet kışlık montun dağıtımını yaptık. Programa 100 yetim çocuk ve aileleri katıldı. Ayrıca bu etkinliğimiz çerçevesinde YADER yetim birimi, yetim çocukları ailelerle birlikte kaynaşma toplantısında bir araya getirdi. Programımızın amacı yetim çocukların üşüme sorunu yaşamadan, toplum içerisinden birey olduğu hissiyatını yaşayarak, derslerine odaklanmasını ve arkadaş çevresinde kendisin bir eksiksiz bir öğrenci olduğunu anlamasını sağlamaktır. Bu yardım kampanyamıza destek veren başka hayırsever vatandaşlar olmak üzere tüm vatandaşlarımızdan teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hacı Doğan Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title