Haberler

Yetim ve Öksüz Çocuklara Özel Eğlence Programı

Bitlis’in Ahlat Kaymakamlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilçedeki yetim ve öksüz çocuklara yönelik müzikli eğlence programı düzenledi.

Bitlis'in Ahlat Kaymakamlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilçedeki yetim ve öksüz çocuklara yönelik müzikli eğlence programı düzenledi.

Ahlat Merkez Yatılı Bölge Ortaokulu'nda (YBO) düzenlenen programa Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ahmet Zafer Bayram, İlçe Emniyet Müdür Vekili Erdem Yaban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, Ahlat SYDV Müdürü Abdurrahman Pirhasanoğlu katıldı. Programa eşi Arzu Tekbıyıkoğlu ve çocukları ile beraber katılan Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, yetim ve öksüz çocuklarla beraber yemek yiyerek sohbet ettikten sonra herhangi bir sıkıntılarının olup olmadığını sordu. Ardından kısa bir konuşma yapan Kaymakam Tekbıyıkoğlu, bayramların çok özel günler olduğunu vurgulayarak, "Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve aynı zamanda Regaip Kandili. Bugün öyle güzel bir gün ki hem bayramımız hem de kandilimiz. Ben sizin bayramınızı ve kandilinizi şimdiden tebrik ediyorum. Bizim kültürümüzde vatana ana derler, devlete de baba derler. Şimdi bende burada devletin temsilcisi olduğum için bende hepinizin babası sayılırım. Beni babanız olarak kabul edin. Burada annesi-babası Allah'ın rahmetine kavuşmuş olanlar var. Hepsine Allah rahmet eylesin diyoruz. Biz de, sizlerle bir araya gelmek istedik. Beraber yemek yedik, birazdan tiyatro ve palyaço gösterisi olacak. Sonra beraber pasta yiyeceğiz. Sesi güzel olanlar varsa onları dinleyebiliriz. Beraber oyun oynayacağız. Beraber güzel vakit geçireceğiz" dedi.

Daha sonra sahneye çıkan Bitlis Kültür ve Sanat Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Tiyatro BİSAD ile Ahlat Tiyatro ekibi çeşitli tiyatro ve oyunlar sergileyerek, çocuklara eğlenceli anlar yaşattı. Ardından çocuklarla beraber pasta kesen Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ahmet Zafer Bayram ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden müzik eşliğinde çocuklarla beraber halay çekerek, oyun oynadılar.

Program sonunda Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu ve Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ahmet Zafer Bayram, eşleriyle birlikte yetim ve öksüz çocuklara çeşitli hediyeler verdi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Tekbıyıkoğlu 23 Nisan Bitlis Ahlat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title