Haberler

Yetim Çocuklar İçin Hatıra Ormanı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Hatıra Ormanı tabelası- Ailelerin ve yetim çocukların gelişi- Fidanların dağılışı- Duanın edilmesi- YADER Başkanı ve İHH Adıyaman Temsilcisi Fadıl Akkuş'un konuşması- Çocukların fidan dikmesi Adıyaman İnsani Yardım Derneği ve İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfının sahip çıktığı yetim çocukların katıldığı etkinlikte hatıra ormanı oluşturuldu Adıyaman İnsani Yardım Derneği (YADER) ve İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından Türmüz köyünde "Ormanlar Fidansız, Yetimler Kimsesiz Kalmasın" konulu hatıra ormanı oluşturuldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Hatıra Ormanı tabelası- Ailelerin ve yetim çocukların gelişi- Fidanların dağılışı- Duanın edilmesi- YADER Başkanı ve İHH Adıyaman Temsilcisi Fadıl Akkuş'un konuşması- Çocukların fidan dikmesi Adıyaman İnsani Yardım Derneği ve İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfının sahip çıktığı yetim çocukların katıldığı etkinlikte hatıra ormanı oluşturuldu Adıyaman İnsani Yardım Derneği (YADER) ve İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından Türmüz köyünde "Ormanlar Fidansız, Yetimler Kimsesiz Kalmasın" konulu hatıra ormanı oluşturuldu.YADER Başkanı ve İHH Adıyaman Temsilcisi Fadıl Akkuş, 200 dolayında yetim çocuğun katıldığı fidan dikme etkinliğinde yaptığı açıklamada, bu organizasyonu geleneksel hale getirdiklerini belirtti.Ormanları gelecek nesillere daha güçlü ve ağaçlandırılmış olarak bırakabilmek için çalıştıklarını anlatan Akkuş, "Nesillerimizi de yetim çocuklarımızı da aynı şekilde sahip çıkarak onları iyi bir şekilde eğiterek, donanımlı bir şekilde bırakmak için bu gayretleri yapıyoruz. Amacımız çocuklarda farkındalık oluşturmak. Amacımız onların ağacı sevmeleri, tabiatı sevmeleri, değer vermeleri ve korumalarıdır. Bu amaçla çocuklarımızla böyle bir etkinlik yaptık" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Adıyaman Akkuş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title