Haberler

Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin Çekimleri Bilecik'te Başladı

Güncelleme:

Yetenek Sizsiniz Türkiye programının sunucusu Acun Ilıcalı, sunucu Alp Kırşan ve jüri üyelerinden Eser Yenenler, ilk programın çekimlerini Bilecik'te gerçekleştirdi.

Yetenek Sizsiniz Türkiye programının sunucusu ve yönetmeni Acun Ilıcalı, sunucu Alp Kırşan ve jüri üyelerinden Eser Yenenler, ilk programın çekimlerini Bilecik'te gerçekleştirdi.

Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde 2 gün süren çekimlerin ardından konuşan Acun Ilıcalı, üçüncü kez geldikleri Bilecik'i çok sevdiklerini ve mutlu olduklarını söyledi. Ilıcalı, " Bilecik'in uğurlu geldiğini düşünüyorum. Geçen sezon çok güzel çekimler yapmıştık. Bilecik halkını da çok seviyoruz. Bizi çok güzel karşılıyorlar. Bilecik halkı bizleri adeta buraya çekiyor, biz de geliyoruz" dedi.

Bilecik'in izleyici kitlesinin kaliteli olduğunu ifade eden sunucu Alp Kırşan ise, "3'üncü kez Bilecik'e geldik. Acun ağabey çok seviyor Bilecik'i. Buranın izleyici kitlesi çok güzel ve kaliteli. Bilecik'in damak tadı da çok güzel. Onun için hiçbir sıkıntı çekmiyoruz. Bilecik'in temiz havası meşhur, bir sürü çam ormanları var. O yüzden de temiz havası çok hoşumuza gitti" diye konuştu.

Bilecik'in yüz ölçümü küçük olmasına rağmen enerjisinin büyük olduğunu kaydeden Eser Yenenler, "Vallahi Bilecik'e gelmeye doyamıyoruz. Bu bizim için çok önemli bir etken. Bilecik, yüz ölçümü küçük ama enerjisi en büyük şehir. Geçen sefer de söylediğim gibi Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin çekimini, hatta bizim için çok önemli olan ilk çekimini burada yapıyoruz. Ayrıca bu ilgi ve sevgi için de çok teşekkür ediyorum. Bilecik'e geldiğimden beri köfte yiyorum. Hayatımda ilk defa kahvaltıda köfte ve ekmek kadayıfı yedim. Gerçekten Bilecik'te her şey çok güzel" şeklinde konuştu. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Eser Yenenler Alp Kırşan Türkiye Bilecik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title