Haberler

Yetenek Sınavından Geçtiler

Düzce Üniversitesi Müzik Bölümü, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nde gerçekleştirilen Özel Yetenek Sınavı ile ilk öğrencilerini almaya başladı.

Düzce Üniversitesi Müzik Bölümü, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi'nde gerçekleştirilen Özel Yetenek Sınavı ile ilk öğrencilerini almaya başladı.

Müzik Bölümü Özel Yetenek Sınavı, eleme ve seçme niteliğinde olup Türkiye'de ilk kez Düzce Üniversitesinde aday öğrencilerin sınav esnasında heyecan yapmamalarını ve daha rahat hareket etmelerini sağlamak için üç aşamalı şekilde uygulanıyor. Yaş sınırlamasının bulunmadığı Özel Yetenek Sınavı'na, YGS puan türlerinin herhangi birinden 140 ve üzeri puan alan öğrenciler katıldı. 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı'nda Müzik Bölümü'nde öğrenim görmek isteyen 48 aday öğrenci, belirlenen 20 kontenjan için birbirleriyle yarıştı. Öğrenciler jüri karşısında yeteneklerini sergileyerek sınavın birinci aşamasını geçmek için çalıştı. Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü Özel Yetenek Sınavı, 5 Eylül 2015 tarihine kadar devam edecek. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce Üniversitesi Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title