Haberler

Yeşim Salkım ve Hakan Eratik Tatile Çıktı

Güncelleme:

Yaklaşık bir yıl önce anlaşmalı olarak boşanan Yeşim Salkım ve Hakan Eratik çifti kızları Ada'yla birlikte Bodrum tatiline çıktı.

Yeşim Salkım ve Hakan Eratik çifti bir yıl önce boşanmış olsa da kızları Ada'yla birlikte Bodrum tatiline çıktı.

"BİR GÜNLÜĞÜNE GELDİ, HAMİLE KALDIM"

Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda eski eşi hakkında, "Hakan'la kavga ediyoruz, geliyor bir günlüğüne ve hamile kalıyorum. Kalamıyordum öncesine kadar" demişti. Bu röportajı üzerine tekrar birlikte görüntülenmeleri akılda soru işaretleri bıraktı.

SIK SIK BİR ARAYA GELİYORLAR

Bodrum Yalıkavak Dodo Beach'te eski eşi ve kızıyla denize giren Yeşim Salkım, uzun süre Ada'yla oyun oynadı. Salkım ve Eratik kızları Ada'nın boşanma nedeniyle mağduriyet yaşamaması için sık sık bir araya geldiklerini söyledi. Mutlu bir aile tablosu çizen iki ünlü isim kızları için her türlü fedakarlığı yapacaklarını belirtti.

ADA MUTLU OLUYOR

Yeşim Salkım, daha önce bir röportajında söylediği "Boşanmış olabiliriz ama Hakan benim kıymetlim. O benim kızımın babası" sözlerini hatırlatıp, "Biz ayrılmış olsak da babası hiçbir zaman kızını mağdur etmez. Ada bizim bir arada olduğumuzu görünce daha mutlu oluyor" diye konuştu.

GEÇEN YIL DA ÇIKMIŞLARDI

Yeşim Salkım ve Hakan Eratik çifti, geçtiğimiz yıl boşandıktan sonra da kızları Ada'yla birlikte tatile çıkmıştı.

İşte o tatilden fotoğraflar:





Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hakan Eratik Yeşim Salkım Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

ellidokuz:

demekki boşanıncada vuruşmaya devam ediyorlar ilginçççççççççççççççççç

11
2
yanıtYanıtla
utanmaz adam:

arkadaş bu perhiz bu ne lahana turşusu anlayamadım gitti yahu

4
0
yanıtYanıtla
OKU ILBER:

COK GUZEL KARI

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title