Haberler

Yeşim Salkım: 20 Yıldır Terapi Görüyorum

Güncelleme:

Hakan Eratik ile 7 yıllık evliliğin ardından tek celsede boşanan ünlü oyuncu, bir magazin programında 20 yıldır psikolojik tedavi aldığını açıkladı.

7 yıllık eşi Hakan Eratik'ten geçen ay tek celsede boşanan Yeşim Salkım, Uçankuş TV'deki "Kuş Bakışı"na konuk oldu. Ünlü şarkıcı, yayında 20 yıldır psikiyatra gittiğini açıkladı.

"HAMİLEYKEN PANİK ATAK GEÇİRDİM"

20 yıldır psikolojik yardım alıyorum. İlk panik atağımı kızım Gizem'e hamileyken geçirdim. Hayatım boyunca hep bir evliliğim olsun, büyük aile masalarında yemekler yiyelim, geniş bir aileye sahip olayım istedim ama evliliği yürütmeyi beceremedim. Böyle deyip sıyrılmak istiyorum.

"BEN HİÇ FLÖRT ETMEDİM"

Yaşadığım hiçbir şeyden pişman olmadım ama ben hiç flört etmedim. Hep evlendim. Hesap ettim, 17 yıl evli kalmışım ama olmadı. Evli kalmak bana yazılmamış demek ki! Üstelik insanları kolay kolay silmem. Ama kolay bir insan da değilim. Erkeğin hayatını zorlaştırıyor olabilirim.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hakan Eratik Yeşim Salkım Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (6)

apti:

Ulan bu kaçıncı koca.neyin psikojisine girmiş.kaç koca degistirdin antremanli olman gerekliydi.eski ilgiyi tekrar gündeme gelmeye çalışıyor.

7
4
yanıtYanıtla
caner:

gitti dağ gibi koca ben olsam intihar ederdim. . . .

1
5
yanıtYanıtla
gurkan nalbant:

annemım bır sozu vardı alı velı hasan huseyın 3te ondan evvelı anan kocamı gordu oğlum derdı senınkıde aynı oldu kocamı gordun bea

3
0
yanıtYanıtla
gurkan:

senın yuzunden bellı devamlı gergın streslı bır tıpın var sen tedavı goruyonda demekkı erkekler sendan daha fazla hasta anlamıyorlar senın hasta olduğunu bence senın son evlılığın hulya avsar gıbı artık kaoıların kapandı bencee

2
0
yanıtYanıtla
tracers:

normal bir kadın olsan zaten elli kere evlenip boşanmazdın !

1
0
yanıtYanıtla
hasan:

evlenmedik adam bırakmadı önüne gelenle evleniyor birzamanlar hakan uzanla evliydi

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title