Haberler

Yeşilyut Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Medya Temsilcileriyle İftar Yemeğinde Buluştu

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat medya kuruluşlarının temsilcileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat medya kuruluşlarının temsilcileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yeşilyurt Şahin Tepesi Tesislerinde verilen iftar davetine Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Başkan Yardımcılarından Mehmet Güner, Meltem Kavuk ve Haydar Şahin ile ilimizde faaliyetlerine devam eden Televizyon, Gazete, Dergi, İnternet ve Radyo Kuruluşları temsilcileri katıldı.

BAŞKAN POLAT, "BİZ BİR AİLEYİZ, FARKLI GÖREVLER YAPARAK, MALATYA'YA HİZMET EDİYORUZ"

Sıcak bir atmosferde geçen iftar yemeğinde, basın mensuplarıyla tek tek selamlaşarak sohbet eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, yaptığı konuşmada, " Malatya'ya hizmet ederken sizlerle birlikte çalışıyoruz. Basın mensubu arkadaşlarımız ya bizden önce, ya bizimle birlikte hareket ederek mesai veriyor, birlikte hizmet üretiyoruz, bir aile gibiyiz" dedi.

Ramazan Ayını huzur ve güven içerisinde idrak ettiklerini ifade eden Başkan Polat, "Ramazan Ayının güzelliklerini yeniden yaşama fırsatı verdiği için Rabbime şükürler olsun. Huzur ve barış içerisinde rahmet ayını hep birlikte idrak etmenin sevinci içindeyiz. Bugün basınımızın değerli temsilcileriyle bir aradayız. Malatya'ya hizmet ederken basın mensuplarıyla birlikte hareket ediyoruz. Her hangi bir program veya olayda ya siz bizden önce gidersiniz ya da biz ordayken sizler hemen gelir ve görevinizi yapmaya çalışırsınız, birbirimizi sürekli takip ederek bir hayat yaşıyoruz. Aslında biz bir aileyiz ve farklı görevler yaparak, Malatya'ya hizmet ediyoruz" dedi.

POLAT, "RAMAZAN AYINI DOLU DOLU YAŞAMAK İÇİN ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER GERÇEKLEŞTİRİYORUZ"

Ramazan Ayı kapsamında Yeşilyurt Belediyesi'nin verdiği hizmetler hakkında basın mensuplarını bilgilendiren Başkan Polat, "Ramazan Ayı paylaşmak, yaklaşmak, bereket ve dayanışmadır. Belediye olarak Ramazan ayını en iyi şekilde idrak etmek ve hemşerilerimizle daha fazla yakınlaşmak için bu tip özel iftarların dışında Yeni Devlet Hastanesi önünde her gün 1000'e yakın vatandaşımızın yararlandığı İftar Çadırı ile Meydan İftarları düzenlemeye karar verdik. Geçen yılki meydan iftar programımızın sayısını ikiye çıkartarak bu sene 10 ayrı mahallede Meydan İftar Programı düzenleyeceğiz. Gündüzbey Mahallesinde başlayan İftar programlarımıza Hasan Çalık Hastanesi önünde Gedik-Barguzu ve Bostanbaşı Mahalle sakinlerinin katıldığı iftar programıyla devam ettik. Sekiz mahallemizde daha Meydan İftarınızı kuracağız ve hemşerilerimizle birlikte İftar yapacağız. Yeşilyurt Belediye sınırları içinde bulunan camilerimizde lokma tatlısı ve Osmanlı şerbet ikramlarımıza devam ediyoruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Hacı Uğur Polat Yeşilyurt Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title