Haberler

Yeşilyurtspor'da İkinci Yarı Hazırlıkları Başladı

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 2. Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor, ligin ikinci yarı hazırlıklarına Yeşiltepe Tesisleri’nde yaptığı çalışmayla başladı.

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 2. Grup'ta mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor, ligin ikinci yarı hazırlıklarına Yeşiltepe Tesisleri'nde yaptığı çalışmayla başladı.

Kulüp Başkanı Dursun Sucu ve Teknik Direktör Mustafa Taşar nezaretinde futbolcularla yapılan görüşmenin ardından ligin ikinci yarısı hazırlıklarına başlandı. Çalışma gerçekleştiren turuncu-yeşillilerde, ikinci yarı öncesi bazı kararlar dalındı. Elaziz Belediyespor maçından sonra kadro dışı bırakılan Ahmet Berktaş, Yunus Kutlu ve Murat Avcu affedilirken, kaleci Mahir'in ise henüz Malatya'ya gelmediği öğrenildi. Sezon başında Adıyamanspor'dan alınan forvet arkası ve orta saha pozisyonlarında görev yapan hücum oyuncusu Melik ile ise yolların ayrıldığı açıklandı. Devre arasına teknik heyetin raporu doğrultusunda, yönetimin alacağı kararlarla hazırlanacak olan Yeşilyurtspor, kamp çalışmalarını Malatya'da kendi tesislerinde gerçekleştirecek. Eksik görülen mevkilere takviyeler yapmayı planlayan turuncu- yeşillilerde bazı oyuncularla da yolların ayrılacağı öğrenildi. Ocak'ın son haftası başlayacak ikinci yarıya kadar güç ve kondisyon depolayacak Yeşilyurtspor bu süreçte hazırlık maçları da oynayacak. Turuncu -yeşilliler ligin ikinci yarısının ilk maçında kendi evinde lider Adıyaman 1954 ile karşılaşacak. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Taşar Yeşiltepe Malatya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title