Haberler

Yeşilyurt'un Karakavak Bölgesine Gençlik Merkezi ve Park Merkezi

Güncelleme:

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar ile birlikte Karakavak Bölgesine yaptırılacak olan "Gençlik Merkezi ve Park" alanındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Her yaştan vatandaşların faydalanabilecekleri "Gençlik Merkezi ve Park" projesine ayrı bir önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Polat, "2015 yılı hizmet takviminde yer alan üç adet büyük park içerisinde yer alan "Yeşil Konak"lar tarzı gençlik merkezlerinin ihalesini yapmıştık. Alt yapı ve teknik analizler ile uzman ekiplerimizin detaylı raporlarından sonra karakavak bölgemizdeki ziraat caddesinde belirlenen alana çocukların, gençlerin ve bayanlarımızın faydalanabilecekleri "Gençlik Merkezi ve Park" yapımına başladık. Karakavak Bölgemizdeki beklentilere cevap verecek şekilde projelendirilen Gençlik Merkezi ve Park'ın yapılacağı alan üzerinde kazı işlemlerimiz devam ediyor. Üç dönüm alan üzerine yapılacak olan Parkın içerisinde gençlerimizin çeşitli aktivitelerini yapabilecekleri gençlik merkezini inşa edeceğiz. Bu hizmet binasının çevresindeki alanda çocuk oyun grupları, oturma grupları, spor aletleri, pergolalar ve bitki labirentlerini yerleştireceğiz. Modern bir görünüme hakim olacak parkımızın etrafında bisiklet ve yürüyüş yolları olacak. Parkımızın çevresi aydınlatma aletleriyle donatılacak. Temelini attığımız parkı en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine açacağız" dedi.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdullah Hacı Mehmet Çınar Uğur Polat Yeşilyurt Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title