Haberler

Yeşilyurt'tan 4. Fasl-I Şahane

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından geleneksel hale gelen 'Fasl-ı Şahane' 4.yılında da çeşitli etkinliklerle ziyaretçi akınına uğrayacak.

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından geleneksel hale gelen 'Fasl-ı Şahane' 4. yılında da çeşitli etkinliklerle ziyaretçi akınına uğrayacak.

Samsun'un Atakum İlçesi'nde bulunan Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi ve Atakum Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği 'Fasl-ı Şahane' 4. yılında da çeşitli etkinliklerle konuklarına unutulmaz ramazan eğlenceleri yaşatacak.

Ramazan süresince, Fasl-ı Şahane etkinliklerinde her gün iftar öncesi fasıl programları, iftar sonrasında ise Düşevi Sanat Merkezi'nin meddah, tiyatro ve halkoyunları gösterileri olacak. Ayrıca 12 Temmuz Cuma 'Bir Radyo Gösterisi', 13 Temmuz Cumartesi günü Karmeta Konseri, 19 Temmuz Cuma günü İlhan Şeşen Konseri ile Vedat Sakman dinletisi, 20-21 Temmuz günleri Keloğlan etkinlikleri, 26 Temmuz Cuma günü Ahmet Şerif İzgören, 27 Temmuz Cumartesi günü Onur Akın konseri, 2 Ağustos Cuma günü Kahraman Tazeoğlu Şiir Dinletisi, 4 Ağustos Pazar günü Göksel Konseri ve daha birçok ünlü isim Yeşilyurt AVM ziyaretçileriyle bu sene de Ramazanın büyülü havasında buluşacak. Ayrıca etkinliklerde bu hafta ise Türkiye'nin 4 büyük radyo programcısı, Kral FM'den Afrikalı Ali ve Gönül Dostu Şener, Radyo 7'den Erkan Koç, Radyo Turkuaz'dan Hopdedik Ayhan "Siz Hiç RADYO İzlediniz mi?" isimli muhteşem bir şov ile sanatseverlerin karşısına çıkacak. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yeşilyurt Atakum Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title