Haberler

Yeşilyurt'ta Toplu Nikah Töreni Yapıldı

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde düzenlenen 19.Kiraz, Kültür ve Spor Festivali kapsamında 11 çiftin nikah törenleri de yapıldı.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde düzenlenen 19. Kiraz, Kültür ve Spor Festivali kapsamında 11 çiftin nikah törenleri de yapıldı.

Yeşilyurt İlçe merkezindeki Ahmet Atılgan Parkı içinde kıyılan nikah törenlerine bazı çiftler çocukları ile katıldı. Çiftlerin nikahlarına Kaymakam Nesim Babahanoğlu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ile birlikte eski Devlet Bakanlarından Işılay Saygın, Malatya eski valilerinden Halil İbrahim Daşöz ile birlikte işadamları şahitlik yaptı. Şahitler çiftlere altın hediye ettiler. Bazı işadamları ayrıca altın hediyesinin yanında parada verdiler.

Devlet eski bakanlarından Işılay Saygın, ailenin Türk toplumunun temeli olduğunu belirtirken, Vali Halil İbrahim Daşöz ise, böyle bir günde bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Kaymakam Babahanoğlu, "Böyle güzel bir günde son derece mutluyuz" dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, kadınların erkeklere emanet olduğunu belirterek, yuvayı kadınların koruması gerektiğini söyledi.

Nikah törenine Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk'un esprileri renk kattı.

Nikahları kıyılan çiftler bir süre davul zurna eşliğinde eğlenirken, mutluluklarına işadamları da ortak oldular. Çiftlerin pasta masasını da işadamları birlikte düzenlediler.

Nikah töreni çiftlerin pasta kesmesi ile sona erdi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nesim Babahanoğlu Mehmet Kavuk Yeşilyurt Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title