Haberler

Yeşilyurt Belediyespor Şampiyonluk İçin Kenetlendi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’un 20. haftasında deplasmanda Karaköprü Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda avantaj elde eden Yeşilyurt Belediyespor, ligde oynayacağı son 5 maç için kenetlendi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup'un 20. haftasında deplasmanda Karaköprü Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda avantaj elde eden Yeşilyurt Belediyespor, ligde oynayacağı son 5 maç için kenetlendi.

Şampiyonluk parolasıyla lige başlayan mavi beyazlılar, zirve mücadelesi verdiği rakibi Şanlıurfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor'dan aldığı 1 puanla liderliğini sürdürürken, son haftalarına girilen 2.grupta en avantajlı takım durumuna geçti. Oldukça gergin bir atmosferde oynanan müsabakada grubun iddialı takımı Karaköprü Belediyespor'dan 1 puan alan Malatya temsilcisi, puanını 44'e yükselterek Adıyaman 1954 - Araban maçının Araban lehine karar verilmesi muhtemel sonucuna göre en yakın rakibinin 1 puan farkla önünde liderliğine devam etti. Ligin 21. haftasında grubun kaderini belirleyecek maçta Adıyaman 1954 takımıyla kendi sahasında karşılaşacak olan Yeşilyurt Belediyespor, rakibini mağlup etmesi halinde 22. haftada Gaziantep'te Araban Belediyespor ile 'tamam ya da devam' anlamı taşıyan zorlu bir 90 dakikaya çıkacak. Grupta zirve mücadelesi veren Araban Belediyespor ile Yeşilyurt Belediyespor'un 1 maç fazlası bulunuyor. Bay haftasını geçiren Karaköprü Belediyespor ve Adıyaman 1954 takımları ise ellerine geçirdikleri avantajı olumlu kullanamadı. Bu hafta sahasında Araban karşısında 3-1 yenik durumdayken çıkan saha olayları nedeniyle maçı tatil edilen Adıyaman 1954'ün ise Malatya deplasmanında kazanmaktan başka çaresi bulunmuyor.

Adıyaman ile oynadığı 90 dakikanın sonucunun lehine karar verilmesi muhtemel Araban Belediyespor ise 21. haftayı maç yapmadan bay olarak geçirecek. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karaköprü Yeşilyurt Adıyaman Araban Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title