Haberler

Yeşilyurt Belediyespor'dan Flaş Transferler

Transferin hızlı takımı Yeşilyurt Belediyespor, transferde birçok 3.lig takımının peşinde koştuğu Yusuf Çelik’i kadrosuna kattı.

Transferin hızlı takımı Yeşilyurt Belediyespor, transferde birçok 3.lig takımının peşinde koştuğu Yusuf Çelik'i kadrosuna kattı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı Malatya Yeşilyurt Belediyespor yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında dış transferde 4, iç transferde ise 2 futbolcuyla sözleşme imzaladı. Turuncu yeşilliler Ortacaspor'dan orta saha oyuncusu Yusuf Çelik, Ağrı Patnos'tan Mehmet Ali Kayaili ve 44 Malatyaspor'dan Harun Aytemur ile Erdem İsotçu'yu renklerine bağladı. Yeni sezonda iddialı bir takım oluşturmak isteyen Yeşilyurt Belediyespor, iç transferde ise Osman Çavdar ve Talat Akça ile sözleşme yeniledi. Turuncu yeşilliler dış transferde daha önce Karaköprü Belediyespor'dan sağ bek Ziya İstek, Ceyhan Belediyespor'dan orta saha Cuma Nasır, Elaziz Belediyespor'dan stoper Vedat Taşdemir ve Kilis Belediyespor'dan kaleci Önder Biçer'i renklerine bağlamıştı.

TEKİN: "TRANSFERDE HATA YAPMAK İSTEMİYORUZ"

Yeni sezon çalışmaları hakkında İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Yeşilyurt Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Tekin, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ve bu doğrultuda listelerinde olan oyuncularla birer ikişer anlaştıklarını söyledi. Gelecek sezon için iyi bir kadro kurma çabasında olduklarını kaydeden Tekin, "Yeni sezon transfer çalışmalarımıza sürdürüyoruz. Transferde hata yapmak istemiyoruz. Tabi bir taraftan da iç transferi hallediyoruz. Bu kadronun üzerine takviyeler yapıyoruz. Listemizde olan bazı oyuncularla görüşüyoruz. İnşallah yeni sezon bizler için güzel geçer" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatyaspor Yeşilyurt Patnos Ağrı Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title