Haberler

Yeşilyurt Belediyespor-Araban Belediyespor Maçında Mutlak Puan Hedefliyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup’ta 47 puanla lider durumda bulunan Yeşilyurt Belediyespor, ligin 22.haftasında deplasmanda Gaziantep temsilcisi Araban Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup'ta 47 puanla lider durumda bulunan Yeşilyurt Belediyespor, ligin 22.haftasında deplasmanda Gaziantep temsilcisi Araban Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Pazartesi günü oynanacak müsabakaya Yeşiltepe 3 Nolu sahada hazırlanan mavi beyazlılarda sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Teknik Direktör İsmail Tekin nezaretinde bir çalışma yapan Malatya ekibinde bütün hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor.

Yeşilyurt Belediyespor nasıl şampiyon olur

Şuan grubunda lider durumda bulunan Yeşilyurt Belediyespor'un şampiyon olabilmesi için bu hafta oynayacağı Araban deplasmanından mağlup olmadan dönmesi gerekiyor. Rakibinin, 3 puanı hükmen galibiyetle Adıyaman'dan alacağını, 3 puanı da kendisinin bay olacağı haftada hanesine yazdıracağını hesaplayan Malatya temsilcisi, bu haftaki maça mutlak puan parolasıyla çıkacak.

Yeşilyurt Belediyespor, Araban maçının ardından 23. haftayı bay olarak puan almadan geçirecek. Araban ise 23.haftada ligin güçsüz takımı Elazığ Yolspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Yeşilyurt Belediyespor ligin 24.haftasında Elazığ Yolu sahasında ağırlarken, Araban ise Kahramanmaraş Sakaryaspor ile karşılaşacak. Yeşilyurt Belediyespor'un Kahramanmaraş Sakaryaspor ile deplasmanda karşılaşacağı 25.haftada Araban Belediyespor 11 Nisan takımıyla karşı karşıya gelecek.

Ligin son haftasında ise Yeşilyurt sahasında 11 Nisan'a Araban ise yine sahasında 62 Pertekspor'a rakip olacak. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Yeşilyurt Malatya Araban Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title