Haberler

Yeşilyurt Belediyesi Caddelere Sokaklara Kilit Taşı Döşüyor

Güncelleme:

Yeşilyurt Belediyesi Şehre daha modern ve estetik bir görünüm kazandıran kilit taşı uygulmasını caddelere, sokaklara ve okul bahçelerine uygulamaya devam ediyor.

Bu çerçevede şimdiye kadar 82 bin metre kare kilit taşı döşeme işlemi gerçekleştiridi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, beraberindeki Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar ve İŞGEM Müdürü Mehmet Kahraman ile saha çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen kilit taşı uygulama işlemi devam eden mahalleleri ziyaret ederek incelemede bulundu. Yeşilkaynak Mahallesi katık sokak ve İnönüMahallesi Beyoğlu sokakta yapılan çalışmaları inceleyen Polat, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

POLAT "YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARLA YEŞİLYURT DAHA GÜZEL OLACAK"

İncelemeler esnasında mahalle sakinleriyle sohbet eden Polat,"Yeşilyurt Belediyesi olarak hizmet götürmediğimiz hiç bir yer kalmayacak. Amacımız Yeşilyurtumuzun daha yaşanabilir bir kent olmasıdır. Bugün Yeşilkaynak veİnönü mahallesinde devam eden kilit taşı döşeme işlerini yerinde inceledik. İnşallah yapcağımız çalışmalarla Yeşilyurtumuz daha güzel olacak"

POLAT"MAHALLELERİMİZE 82 BİN METRE KARE KİLİT TAŞI DÖŞEDİK "

Kilit taşı döşeme işleminin şehre daha estetik ve modern bir görünüm kazandırdığını ifade eden Polat, "Göreve geldiğimiz günden itibaren şimdiye kadar toplamda 82 bin metre kare kilit taşı döşeme işlemi gerçekleştirdik. Havaların düzelmesiylebirlikte kilit taşı döşeme işlemi hızlanarak devam edecektir. Ben Yeşilyurtlu vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" şeklindekonuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdullah Hacı Mehmet Çınar Uğur Polat Yeşilyurt Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title