Haberler

Yeşilyurt Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

Yeşilyurt Belediyesi işlerini kolaylaştırmak, hizmette verimliliği arttırmak ve daha iyi hizmet verebilmek için modern araçlarla araç parkını güçlendiriyor.

Yeşilyurt Belediyesi işlerini kolaylaştırmak, hizmette verimliliği arttırmak ve daha iyi hizmet verebilmek için modern araçlarla araç parkını güçlendiriyor.

Yeşilyurt Belediyesi tarafından satın alınan 3 adet kamyon ve bir adet greyder, MAŞTİ karşısındaki Belediye hizmet binası önünde düzenlenen programla tanıtıldı. Alınan son 4 araçla iki yıl içerisinde 103 yeni araç alınarak, filoya katılmış oldu. Belediyenin mevcut araçları ile araç sayısı 200'ü buldu. Araçların tanıtım programına Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, milletvekilleri Bülent Tüfenkçi, Ufuk Önalan ile belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

"BELEDİYEMİZİN GÜCÜ, ARAÇ PARKIMIZIN GÜCÜNE EŞİTTİR"

Araçların tanıtımı sırasında konuşma yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat belediyenin gücünün araç parkı ile ölçülebileceğini ifade etti. Polat "Aslında burada yaptığımız bir Ak Belediyeciliktir. Belediyemizin gücü, araç parkımızın gücüne eşittir. Özellikle ağır iş makineleri ile ilgili ilk geldiğimiz günden beri hiç durmadık. Sürekli Yeşilyurt araç parkımızı güçlendirdik. En basit örneğini greyder olarak söyleyebilirim. Şu anda üç greyder ile hizmet veriyoruz. Malatya Büyükşehir Belediyemizin de sahada çok yoğun çalışmaları, Battalgazi Belediyemizin çok yoğun çalışmaları var. Piyasada kiralanacak iş makinesi yok. Bu AK Belediyeciliğin geldiği noktayı gösteriyor. Bugünde üç tane kamyonumuz ve bir tane greyderimizi araç parkımıza katmış durumundayız. Rabbim Yeşilyurt'umuza daha güzel hizmetler yapmayı nasip etsin" dedi.

Yağmur altında gerçekleştirilen program ile ilgili konuşmasına şiir ile başlayan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ufuk Önalan, ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da zaman zaman söylediği 'Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda' mısralarını söyledi. Önalan, "Başkanım yağmur, çamur, kar, soğuk, sıcak demeden gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Araç parkını güçlendirerek yeni araçlar ekliyor. Allah sayılarını arttırsın. AK Parti'nin, AK belediyeciliğin en büyük özelliklerinden biri de teknolojiye ağırlık vermesi, teknolojiyi en iyi bir şekilde kullanması, makineleşmesidir. Teknolojiyi en iyi şekilde kullanarak yeni icraatlara ağırlık vermesidir. Ak Partinin en büyük özelliği budur" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkçi, Yeşilyurt'un her geçen gün daha da geliştiğini ifade etti. Tüfenkçi, "Yeşilyurt'a daha çok hizmet getirebilmek, Yeşilyurt'ta yaşayan bütün vatandaşlarımızı Malatya'mızın bütünü ile beraber mutlu olması, huzurlu olması ve şehircilik bilincini yerleştirmek en temel amaçlarımızdan birisidir. Değişen, dönüşen, gelişen, Yeşilyurt'umuzla beraber biz Yeşilyurt'un kendine has değerleri ile büyümesini arzuluyoruz ve bu büyümeyi de geleneksel Yeşilyurt değerleri ile beraber değiştirerek, dönüştürerek, geliştirerek, daha modern bir kent oluşturması noktasında AK Belediyeciliği Başkanımız ve ekibi gösteriyorlar. İnşallah bugün hizmete alınan araçlarla beraber, daha çok sokağa hizmet etmeye çalışacaklar, daha çok insana ulaşmaya çalışacaklar. Birçok talebi yerine getirme noktasında daha çok gayretli olacaklar" dedi.

"HİZMETİN İLKİ YERELDE BAŞLAR"

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Çalık, hizmetin yerelden başladığını belirtti. Çalık, "Hem yollarımızı yapıyoruz, eksiklerimizi gideriyoruz, fiziki şartlarımızı iyileştiriyoruz. Fiziki şartları iyileştirirken binalarımızı, gençlik merkezlerimizi, sağlık merkezlerimizi yapıyoruz, belediyelerimizin alanlarını genişletiyoruz. Bununla birlikte bu hizmetleri yaparken bize aracılık edecek araçları da, kullanılacak olan kepçelerden diğer araçlara, temizleme araçlarına kadar hepsini de yeniliyoruz" dedi.

Çalık, Belediye Başkanı Polat'ın 30 bin olan nüfusu 300 bine çıkardığını ifade etti. Çalık, "Hizmetin ilki yerelde başlar ve Cumhurbaşkanımız yerelde hizmet başlatmış ve yerel siyasetle Türk ve dünya siyasetine imza atmıştır" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Öznur Çalık Yeşilyurt Ak Parti Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title