Haberler

Yeşilyurt Belediye Başkanlığı Aday Adayı Abuzer Kabakaş, Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Abuzer Kabakaş, sivil toplum kuruluşları, sendika, dernek ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Abuzer Kabakaş, sivil toplum kuruluşları, sendika, dernek ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Kabakaş, yerel seçim çalışmaları kapsamında Şeker-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nuri Murat'ı ziyaret etti.

Şeker-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nuri Murat, "Şahsım ve temsil ettiğim topluluk adına hayırlı uğurlu olsun diyorum. Başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun" dedi.

Kabakaş ise Yeşilyurt'a hizmet etmek için göreve talip olduklarını belirterek, "İnşallah hep birlikte güzel projeler ve çalışmalar yapacağız" ifadesini kullandı.

Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Abuzer Kabakaş, Şeker-İş Sendikası'nın ardından Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfını ziyaret etti.

Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli, Kabakaş'ı vakfın kapısında karşılayarak, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette konuşan Kabakaş, "Malatya'mızın Yeşilyurt ilçesinde hizmete talip olduk. İnşallah güzel projelerle Yeşilyurt ilçemizi daha da ileriye götürmeye çalışacağız. Bu konuda da desteklerinizi bekliyoruz" diye konuştu.

Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli ise Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Abuzer Kabakaş'ın geçmiş dönemlerde Malatya Belediye Başkan Yardımcılığı görevini başarıyla yürüttüğünü kaydederek, "Abuzer Kabakaş Beyin Malatya'da çok güzel hizmetler verdiğinin tanığıyız. Kendisinin Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklamasını, demokrasinin bütün kurum ve kurallarına uygun olarak, toplumsal hayatımıza bir güzellik vermek ve milletin sesini duyurmak, bunu toplumsal hayatımıza kazandırmak bakımından fevkalade olumlu buluyoruz. Kendisi son derece deneyimli, çalışkan bir isim. Beyefendi kişiliğiyle değerli bir bürokratımız" şeklinde konuştu.

Kabakaş, daha sonra Yeşilyurt İlçesi, Gündüzbey Beldesi, Bostanbaşı Beldesi, Konak Mahallesi ve Perşembe Pazarını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abuzer Kabakaş Yeşilyurt Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title