Haberler

Yeşilvadi Bulvarı Trafiğe Açılıyor

Şahinbey Belediyesi tarafından kent trafiğini rahatlatmak için sürdürülen; Havaalanı, Dutluk, Şahinbey Parkı ve Kilis yolunu birbirine bağlayacak olan 50 metre genişliğindeki 12 şeritli Yeşilvadi Bulvarı’nda asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Şahinbey Belediyesi tarafından kent trafiğini rahatlatmak için sürdürülen; Havaalanı, Dutluk, Şahinbey Parkı ve Kilis yolunu birbirine bağlayacak olan 50 metre genişliğindeki 12 şeritli Yeşilvadi Bulvarı'nda asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Şahinbey Belediyesi tarafından, şehir içindeki trafiği rahatlatmak ve vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak için sürdürülen 50 metre genişliğinde 12 kilometre uzunluğundaki 12 şeritli Yeşilvadi Bulvarı'nda çalışmalar sürüyor. Bulvarın Havaalanı ve Dutluk arasında kalan kısmındaki 6 şeridi ve Güneş Mahallesi 10 Nolu Cadde ile Yeditepe Mahallesi arasında kalan kısımdaki asfaltlama çalışmaları bitti.

BTAHMAZOĞLU: "YEŞİLVADİ BULVARI HAYIRLI OLSUN"

Bulvardaki çalışmaları inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yolun kısa bir süre içende kullanılabilecek duruma geleceğini söyledi. Güneş Mahallesi 10 Nolu Cadde ile Dutluk arasında kalan kısmında asfaltlama çalışmalarına başlanılacağını ifade eden Başkan Tahmazoğlu şöyle konuştu:

"Biz bu yolumuzdaki çalışmaları alt yapı çalışmalarıyla birlikte devam ettiriyoruz. Bulvarımızın Havaalanı ile Dutluk arasındaki 6 kilometrelik kısmın 6 şeridinde çalışmalar tamamlandı, asfaltı yapıldı. Şimdi de Dutluk ile Kilis yolu arısındaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şuan bulunduğumuz noktada Güneş Mahallesi Su Yolu ile Şahinbey parkımız arasında kalan yol. Buradaki çalışmamız tamamlanıyor. Şahinbey Parkı ve Üniversite'ye ulaşmak isteyen vatandaşlarımız, Karataş'tan Su Yolu'ne geçerek bu yeni asfaltladığımız yolu kullanabilir. Şimdi de Su Yolu ile Dutluk arasında kalan kısmın asfaltlama çalışmalarına başlıyoruz. Vatandaşlarımızla böylelikle hava alanından başlayarak Şahinbey Parkı'na kadar olan yolu kullanabilecekler. Bu yol gerçekten şehir içinde 50 metre genişliğiyle en geniş yol olacak ve en ciddi trafik yükünü kaldıracak. Yolda özellikle kamulaştırma ve alt yapı çalışmaları çok önemliydi. Bazı noktalarda GASKİ'nin çalışmaları devam ediyor. GASKİ çalışmaları tamamladıktan sonra biz bu yolun 12 şeridini de asfaltlayarak halkımızın hizmetine açacağız. Ben şimdiden Yeşilvadi Bulvarı'nın Gaziantep'imize, Şahinbey'imize hayırlı olmasını diliyorum" - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Belediyesi Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title