Haberler

Yeşilpınar Yağlıdere Parkı Açıldı

Güncelleme:

Başkan'dan Yeşilpınarlılara Spor Kompleksi Müjdesi.

Eyüp Belediyesi Yeşilpınar Mahallesi'ndeki Yağlıdere Parkı'nın açılışını gerçekleştirdi. Eyüp'te oturan Giresunluların büyük ilgi gösterdiği park açılışında, geleneksel motiflerin yeraldığı birbirinden renkli etkinlikler düzenlendi.

Açılışa, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Giresunlular Federasyonu Başkanı Hasan Turan, ilçedeki muhtarlar, Meclis Üyeleri, STK, Dernek ve Vakıfların yöneticileri, Yeşilpınarlılar katıldı.


Başkan Remzi Aydın, hem çocuklara, hem gençlere, hem de spor yapmak isteyen kadın ve erkeklere hitap eden Yağlıdere Parkı'na konulan geleneksel Giresun evine çıkarak nostalji yaptı.


Eyüp Belediyesi Yağlıdere Sosyal Tesisleri'ni inceleyen Başkan Aydın, gerek doğası, gerek eğlenceli oyun alanları, gerekse sağlıklı yaşam için yürüyüş parkurları ve fitness aletleriyle parkın bölgedeki büyük bir ihtiyacı gidereceğini söyledi.


Başkan Remzi Aydın, açılış kurdelesini kesmeden önce yaptığı konuşmada Yeşilpınarlılara bir de müjde verdi. Başkan Yeşilpınar'a yakışan güzel bir spor kompleksi yapacaklarını açıkladı.


Açılışta Giresun'a özgü geleneksel oyunları, Karadeniz Ateşi adlı grup sergilerken, Karadeniz yöresi müzikleri çalındı, kemençe eşliğinde Karadenizli sanatçılar muhteşem bir konser verdi. Yeşilpınarlılar kemençe eşliğinde horon oynadılar ve eğlenceli saatler geçirdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Remzi Aydın Yeşilpınar Yağlıdere Eyüp Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title