Haberler

Yeşilova'ya Sosyal Tesis Yapılıyor

Aksaray’ın Yeşilova Belde Belediyesi tarafından beldeye düğün salonu ve sosyal alan içerikli devasa bir tesis yaptırılıyor.

Aksaray'ın Yeşilova Belde Belediyesi tarafından beldeye düğün salonu ve sosyal alan içerikli devasa bir tesis yaptırılıyor.

Bir ay önce başlayan çalışmalar hızla devam ederken, Yeşilova belediye Başkanı Adnan Bayraktar, tesisin Yeşilova'ya yakışacağını söyledi.

Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Adnan Bayraktar, "Allah nasip ederse biz 1 ay önce çalışmalarımıza başladık. 765 metrekare kapalı alanda düğün salonu ve sosyal tesis gibi Yeşilova'ya güzel bir mekan kazandıracağız. Özellikle konferans salonu, belediyemizin ve Yeşilova'nın ihtiyacı olan toplantı salonu, düğün ve nişanların yapılabileceği, cenazelerde bir araya gelebileceğimiz, okullarımızın programlarını rahatlıkla yapacağı güzel bir mekan olacak. Tüm Yeşilova'mız bu tesisi her alanda kullanabilecek. Dış mekanlarda da yeşillik ve oturma bankları olacak. Sosyal tesis olarak da kullanılabilecek. İçerisinde çay bahçesi de olacak ve yazın vaz geçilmez bir tesis olacak. Amacımız Yeşilova'mıza hizmet etmek" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yeşilova Aksaray Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title