Haberler

Yeşilırmak Üzerine Köprü Yapılacak

Tokat’ın Turhal ilçesine bağlı Hasanlı köyünde Yeşilırmak üzerine yapılacak köprü ile ulaşım 6 kilometre kısalacak.

Tokat'ın Turhal ilçesine bağlı Hasanlı köyünde Yeşilırmak üzerine yapılacak köprü ile ulaşım 6 kilometre kısalacak.

Tokat İl Özel İdaresi'nin 2017 yılı yatırım programı kapsamında Turhal ilçesine bağlı Hasanlı köyünde köprü çalışmaları başlatıldı. Hasanlı köyünü ziyaret eden Turhal Kaymakam Dr. Ahmet Süheyl Üçer, köprü inşaat çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Hasanlı köyünün yolunun dağlık ve engebeli bir arazide olduğuna dikkat çeken Üçer, "Köyümüze ulaşımı daha rahat sağlamak ve kolaylaştırmak için köprü yapılması kararlaştırıldı. Bu köprümüzün yapım ihalesi 2016 yılında yapıldı. Fakat mevsim şartlarından dolayı inşaatına başlanamayan Hasanlı köyü köprüsü Yeşilırmak üzerine yapılmakta. Hedefimiz inşaatına başladığımız köprüyü en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmaktır" diye konuştu.

Kaymakam Üçer ayrıca; Çivril, Ulutepe, Ağcaşar, Ormanözü ve Eriklitekke köylerini ziyaret etti. İlçe Özel İdare Müdürü Nazif Yılmaz, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Muammer Gürçay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Aybulut'un da hazır bulunduğu köy ziyaretlerinde Kaymakam Dr. Ahmet Süheyl Üçer köy muhtarları ve köylülerle sohbet ederek istek, şikayet ve sorunları dinledi.

Ulutepe köyü ziyaretinde Cemevi'nde incelemelerde bulunduktan sonra burada da köylülerle sohbet eden Üçer kendisine iletilen sorunları not alarak ilgili birimlere talimat verdi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Süheyl Üçer Turhal Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title