Haberler

Yeşilgiresun Belediyespor'da Yeni Sezon Hazırlıklarıbaşladı

Türkiye Basketbol 2. Lig takımlarından Yeşilgiresun Belediyespor'da yeni sezon hazırlıkları başladı.

Türkiye Basketbol 2. Lig takımlarından Yeşilgiresun Belediyespor'da yeni sezon hazırlıkları başladı.

Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Altar Tunçkol, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarını Giresun Atatürk Stadı'nda gerçekleştirdikleri çalışmalarla başladıklarını söyledi.

Tunçkol, iki sezondur kulübün Beko Basketbol Ligi'ne yükselme şansını son maçlarda kaybettiğini anımsatarak"Önümüzdeki sezon buna müsade etmeyeceğiz. Hedefimiz Beko Basketbol Ligi'ne yükselmek. Bunu da başaracağız" dedi.

Giresun halkının Beko Basketbol Ligi hayalini gerçekleştireceklerini vurgulayan Tunçkol,"Beko Basketbol Ligi biletini önümüzdeki sezon alabilmek hedefiyle sezona başlattık. Bizlerde bu hedefi gerçekleştirmek için buradayız. İnandığımız, güvendiğimiz oyunculardan oluşan bir kadro kurduk. Hedefe giden yolda sakatlıksız, başarılarla dolu bir sezon geçirmeyi ve bu yolun sonunda da bu şehrin şampiyonluk özlemine son vermeyi diliyorum" diye konuştu.

Yabancı oyuncu transferiyle ilgili görüşmelerin devam ettiğini aktaran Tunçkol, şöyle konuştu:

"Yabancılarla görüşüyoruz. Alternatifler var. İçlerinden bize en fazla faydalı olacağına inandığımız isimleri kadromuza katacağız" - Giresun

Kaynak: AA / Yerel

Altar Tunçkol Giresun Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title