Haberler

Yeşilçam Oyuncusu Ömer Ekmekçi, Mendil Satarak Yaşamını Kazanıyor

Güncelleme:

Geçimini mendil satarak kazanan Altın Portakal Ödüllü Ömer Ekmekçi, "Çocuklara, torunlara vermekten para biriktiremedim" diyerek sitem etti.

Kemal Sunal'la 15 filmi olan, yüzlerce filmde yardımcı oyunculuk ve ışık şefliği yapan Ömer Ekmekçi, şu sıralar Beyoğlu'nda mendil satarak geçimini sağlıyor.

EMEKTAR OYUNCUYA İŞ VERİLMİYOR

Yaşlılığa bağlı bir çok hastalığı olduğu için kendisine iş verilmediğini söyleyen emektar oyuncu, hala setlerde ışık şefliği yapmak istediğini belirtti.

"ÇOCUKLARA VERMEKTEN PARA BİRİKTİREMEDİM"

Antalya 15. Altın Portakal Film Festivali'nde aldığı ödülü büyük bir özenle saklayan Ömer Ekmekçi, yaşadığı dramı 'Magazin 8' mikrofonlarına anlattı. 76 yaşındaki oyuncu, "1978 yılında 'Madem' filminden sonra Antalya'ya gittim. Vali, Altın Portakal verdi. Kimsenin girmek istemediği madene girdik, orada çalıştık ve ödül aldık. Hastayım diye çekimlere çağırmayı düşünmüyorlar. Çocuklara, torunlara vermekten para biriktiremedim." ifadelerini kullandı.

Bir dönemin aranan ismiydi, şimdi mendil satıyor;




Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kemal Sunal Antalya Beyoğlu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir?
500

Yorumlar (7)

emekçi ali:

siyasete katıl, vekil ol lale devrini yaşa, 550 kişi aynısını yapıyorlar,

22
1
yanıtYanıtla
vatandas:

parasi olan sanatcilarida görüyoruz cogu vatan haini milletin dini inanclarina saygi duymayan ama milletin sirtindan gecinen sahislar. eger adil bir düzen olsadi artist bozuntulri futbolcular nahh okadar cok kazanirdi. ömrünü ilime bilime veren insanlar okadar kazanirdi adil düzende!!! adil düzen gelirse bu sanatci bozuntularinin hepsi kendine yeni meslek ariyacaklar!! iki mimik yapmakla milyonlari götürmenin zamanida bitecek elbet!!

10
6
yanıtYanıtla
KaraUzman:

Tanımıyorum ama. . . eski oyuncuların az bir kısmı birikim yapabilmiş. . . çoğu har vurup harman savurmuş. . . şimdikelrin çoğu iyi bir birikeime sahip

15
0
yanıtYanıtla
KARTAL:

KENDİ DÜSEN AGLAMAZ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2
6
yanıtYanıtla
Gazzovic:

O zaman çocuklar ve torunlar sana bakmak zorunda. . Birde altın portakalın hikaye olduğu bir getirisi olmadığı ortaya çıktı. . Yani canım cicim bir tanem kuru kuru kurbanın olayım. . hikayesi.

6
0
yanıtYanıtla
zeynep:

Kazanirken tutmayi bileceksin .

3
0
yanıtYanıtla
anti akp chp mhp hdpkk:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınaha iste bunlar böyle. oyunculuk biterse sokaklara düsüyorlar. bize akil adamlik yapan orhan gencebayin sesine bisey olsaydi sarkiciligi birakmak zorunda kalip normal hayata dönseydi o ve onun gibilerde ancak mendil satardi!! kapasiteleri okadar!! ama müslüman türk milletine akil adamligi yapiyorlar!! kadir inanir gibi tiplerde öyle. artistlik yapamasaydi oda ancak mendil satardi ama adam akil adam :))

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title