Haberler

Yeşilçam'ın Usta İsmi Osman Betin Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Türk sinemasının "Chuck Norris" lakaplı oyuncusu Osman Betin hayatını kaybetti. Betin ünlü oyuncu Cüneyt Arkın'la 35 film çekti.

Cüneyt Arkın'ın karate hocası olan ve Yeşilçam'da dövüş sanatları denince akıllara gelen ilk isimlerden olan Osman Betin hayatını kaybetti.

Betin'in ölüm haberini Twitter adresinden duyuran Türk Sanat Müziği sanatçısı Onur Akay; "Geçen ay hastaneye kaldırılan ve taburcu olan değerli oyuncu Osman Betin'i, sinemamızın Chuck Norris'i Osman abimizi maalesef kaybettik. Mekanı cennet olsun." ifadelerini paylaştı. Osman Betin'in 2 hafta önce taburcu olduğu ancak ortaya çıkan komplikasyon sonucu yoğun bakıma kaldırıldığı ve burada hayatını kaybettiği öğrenildi.

OSMAN BETİN KİMDİR?

23 Aralık 1959'da Adana'da doğan Osman Betin, Hızlı Takip, Minyeli Abdullah 2, Jaguar, Deli Fişek, Çöl gibi çok sayıda filmde rol aldı. Sinemaya başlangıcı ise, Cüneyt Arkın'la yaptığı ilk kavga sahnesiyle oldu. Arkın'la 30 yılı aşkın sürede 35 film çeken Betin'i, seslendirmiş kişilerden birisi de Mehmet Ali Erbil'di.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cüneyt Arkın Onur Akay Twitter Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (15)

GARDAŞ:

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciğûn. (Biz Allah''tan geldik ve onu döneceğiz) ALLAH RAHMET EYLESİN .

30
5
yanıtYanıtla
bilgin:

tanımam bilmem alakasız bir insan hiç umrumda değil. . boşş

3
31
yanıtYanıtla
aNlaDım SeNİ:

bence neden yorum yazıyorsun ? Bu kadar yorum yazıyorsan muhakkak adamın ölüsü üzerinden ünlü olmaya çalışıyorsun . Sonradan girecek ve senş beğenenleri sayarak mutlu olacaksın

yanıt4
yanıt2
İÇMEYEN:

PARA VERİP İNTERNET SATIN ALIYORUM PARAM İLE REKLAN SEYREDİYORUM . BİRAZ FAZLA OLMUYORMU ? AYIP YAHU. . . . . . . . . . .

32
1
yanıtYanıtla
YOL GÖSTEREN:

tanimadiginiz kimselere rast gele dua edilmez, , adam ya gavur gibi yasadiysa, , o takdirde, , günahkar olursunuz, , müslüman gibi yasadiysa Allah rahmet eylesin.

14
11
yanıtYanıtla
über:

Rahmetlinin seninkinden sağlıklı bir hayat sürdüğü kesin

yanıt15
yanıt6
hanora:

sizin gibiler yüzünden ülke bu halde cennetliksin herhal.

yanıt10
yanıt7
AHMET:

ÖTE TARAFTA BOL BOL KARATE YAPAR ARTIK.

8
17
yanıtYanıtla
ReisimMobil-IOS:

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun

16
1
yanıtYanıtla
ellisekiz:

budamı adana yeter artık.

4
11
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title