Haberler

Mahmut Hekimoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:

Yeşilçam'ın sevilen oyuncularından Mahmut Hekimoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Prostat kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 61 yaşında dün hayatını kaybeden Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Mahmut Hekimoğlu, son yolculuğuna uğurlandı.

KILIÇDAROĞLU, ÇELENK GÖNDERDİ

Yeşilçam'ın sevilen isimlerinden Mahmut Hekimoğlu için Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene usta oyuncunun başta ailesi ve yakınları olmak üzere sanatçı dostları katıldı. Cami avlusunda taziyeleri kızı Gizem Hekimoğlu, eski eşi Selma Sözel kız kardeşi Betül Topkara kabul etti. Hekimoğlu'nun uzun tedavi süreci dahil son günlerinde de sürekli yanında olan yakın dostu Nuri Alço'da ailenin törende ailenin yanında hazır bulundu. Törene, birlikte aynı filmlerde oynadığı rol arkadaşlarından Serpil Çakmaklı, Gökhan Güney, Serdar Gökhan ile Coşkun Gögen, şarkıcı Tarık Mengüç, oyuncu Yalçın Dümer gibi isimler ile sanatçı Yeşilçam'dan bazı oyuncu dostları katıldı. Cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Sedat Peker ile siyatet ve sanat dünyasından bazı isimlerin çelenk gönderdiği görüldü.

"HAYAT DOLUYDU"

Sevilen oyuncunun cenazeye katılan az sayıda sanatçı dostu Mahmut Hekimoğlu'nu kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Hekimoğlu'nun tedavi sürecinde sürekli yanında bulunan Nuri Alço, 40 yıllık dostunu kaybetmenin acısını yaşadığını belirtti. Yakın dostunu Türk sinemasının en güzel gülen adamlarından biri olduğunu belirten Alço, "Genç yaşta böyle hayat dolu bir insanı kaybetmek kolay olmayacaktır. 3 yıl boyunca hastalığıyla mücadele etti. Yapabildiğimizi yaptık ancak bu kadar dayanabildi." diye konuştu.

"HELALLİK VERSİNLER, DUA ETSİNLER YETERLİDİR"

Hastalığı döneminde Yeşilçam'dan yeteri kadar destek görüp görmediğiyle ilgili bir soruya Alço, "Mühim olan iyi günde değil kötü günde dostlukların belli olmasıdır. Herkesin yapısı birdeğil. Gelenlerin de canı sağolsun gelmeyenlerin de...Arkasından bir helallik versinler dua etsinler yeterlidir." diye konuştu.

"O GELEMEYEN ARKADAŞLARIMIZIN CENAZELERİ BOŞ KALABİLİR"

Serpil Çakmaklı ise Yeşilçam'ın çok değerli isimlerini birer birer kaybettiklerini belirterek, bunun sinema adına çok üzücü olduğunu kaydetti. Cenazeye katılımın az olmasından yakınan Çakmaklı, "Cami avlusunu boş görüyorum. Gönül isterdi ki filmlerde rol aldığı bütün oyuncu arkadaşları, yönetmenleri görmek isterdim. Ölüm kapımızı çalacak ancak o günde de belki bu gelemeyen arkadaşlarımızın cenazeleri boş kalabilir." ifadelerini kullandı.

GÖKHAN GÜNEY: CAMİADAN İNSANLAR İSTANBUL DIŞINDA

Gökhan Güney de cenaye katılımın az olmasının bayram tatilinden dolayı olabileceğini ifade ederek, "Bizim camiadan insanlar İstanbul dışında. Bu yüzden kalabalık değil. Yoksa Mahmut çok sevilen bir insandır." diye konuştu.

ANNESİNİN YANINA DEFNEDİLECEK

Mahmut Hekimoğlu için öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Helallik alınmasının ardından ünlü oyuncunun cenazesi merhum annesinin mezarının yanına defnedilmesi için cenaze aracıyla Sakarya'nın Hendek ilçesine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Hekimoğlu Serpil Çakmaklı Nuri Alço İstanbul Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title