Haberler

Yeşilcam'ın Ünlü İsmi Arzu Okay, 37 Yıl Sonra Sinemaya Döndü

Güncelleme:

Yeşilçam'ın ünlü isimlerinden Arzu Okay, 37 yıl aradan sonra Görkem Yeltan imzalı "Yemekteydik ve Karar Verdim" filmiyle sinemaya döndü.

Oyunculuğu bıraktıktan sonra Fransa'ya yerleşip tekstil işiyle uğraşmaya başlayan Okay'ın başrolleri Gökçer Genç, Ayçıl Yeltan, Kaan Çakır, Turgay Aydın, Görkem Yeltan, Ilgaz Kocatürk ve Yasemin Zamanpur'la paylaştığı film, önceki gün 35. Uluslararası İstanbul Film Festivali kapsamında Beyoğlu Sineması'nda gösterildi.

''BU KEZ HAYIR DİYEMEDİM''

Gösterime film ekibiyle beraber katılan oyuncu, "Yıllardır gelen teklifleri reddediyordum. Ama kızım gibi sevdiğim Görkem'e ve projeye çok inandığım için bu kez hayır diyemedim. Yıllarca denize girmemiş birini denize atarsanız nasıl birden yüzmeye başlarsa, oyunculuk da öyle bir şey." dedi.

ARZU OKAY KİMDİR?

1954 yılında doğan Arzu Okay, 1970 yılında 'Sinema Yüz Güzeli' seçildi. Ayhan Işık ile başrolünü paylaştığı 'Ölünceye Kadar' isimli film ile sinemaya adım attı. Türk sinemasını kasıp kavuran erotik filmlerde rol alan Okay, dönemin en popüler yıldızları arasındaydı. Daha sonra sinemayı bırakarak Fransa'ya giden ve orada yaşamaya başlayan Okay Paris'te ticarete atıldı. Okay bir dönem dericilik ile ilgilendi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Turgay Aydın Arzu Okay Fransa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi
500

Yorumlar (12)

ref:

akp li olduğunu söyle chp lilere saldır küfret pirim yapar köşeyi dönebilirsin gemicikler kupon araziler yatlar katlar lüx villalar nasıl alınıyor seninde önüner yatarlar sen yeterki chp ye küfür et

10
12
yanıtYanıtla
AKP YE BİAT VATANA İHANET:

AKP LİLER KOBANİDE PEŞMERGENİN TÜRK TOPRAKLARINI KULLANARAK PKK YA YARDIMA GİTMESİNE İZİN VERDİĞİNİZ İÇİN YÜCE DİVANDA VATANA İHANETLE YARGILANMANIZ GEREKİYOR. ÇABUK GİDİN KENDİNİZİ YARGILATIN.

9
10
yanıtYanıtla
çarşı:

talebeyken aksarayda güneş sinemasında izlerdik kendilerini. hepsi sanat eseriydi filimlerinin

12
3
yanıtYanıtla
tanımam:

hiç duyulmamış birisi param bitti diye ağlamıştır

6
6
yanıtYanıtla
çetin kaya:

fıstık gibiydi şimdi şarap gibi olmuştur

7
3
yanıtYanıtla
yedi bela hüsnü:

nasıl tanımassınız aydemir akbaşla filmi çok

8
1
yanıtYanıtla
AHİRETE HAZIRLAN AHİRETE:

YAZIK HALA AKILLANMADI. ARTİSLİK NEYİNE .

5
3
yanıtYanıtla
Muhsin Bey:

Ben 99 yaşındayım, gençken bu hanfendiyi izlerdik. Ama bizden yaşça çok küçük geri dönmesine sevindim belki tekrar 40 yıl önceye döner de sinemada onu izleme fırsatı bulurum. .

7
1
yanıtYanıtla
.:

oohaaaaaa

yanıt0
yanıt0
AYKIRI YORUM:

bu degilmiydi kirkimdan sonra tövbe ededecegim diyen, , ?? eee bizden hatirlatmasi, , azrail yolda, , kendisi bilir cennem onu bekliyor. zevkü safaya devam etsin.

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title