Haberler

Yeşilçam Emektarlarına Huzur Evi Yapılıyor

Güncelleme:

Yeşilçam Sineması Emekçileri Vakfı, Muğla'nın Bodrum ilçesinin Çamlık mahallesinde, Yeşilçam sanatçılarının ücretsiz bakılacağı bir huzur evi yapacak.

Muğla'nın Bodrum ilçesinin Çamlık mahallesinde, Yeşilçam Sineması Emekçileri Vakfı tarafından Yeşilçam sanatçılarının ücretsiz bakılacağı huzur evi yapılacak.

ÖMÜR BOYU ÜCRETSİZ BAKIM

Yeşilçam Sinema Emekçileri Vakfı Başkanı, yönetmen Coşkun Ertam, bakıma muhtaç Yeşilçam emekçileri için ücretsiz huzurevi yapacaklarını ifade ederek, "Vakıf olarak Yeşilçam sanatçıları için bir huzurevi çalışması planladık, çalışmalarına başladık. Bu huzurevi, 70-80 kişilik olacak. Kendi arazimize yapacağız. Eski emekçileri ve bakıma muhtaç insanları kimseye muhtaç etmeden huzurevinde ömürleri boyunca ücretsiz bakacağız. Huzur evinin proje çizim çalışmalarının devam ediyoruz. İnşaat çalışmalarına ekim ayında başlayacağız. Çalışmayı en kısa sürede bitireceğiz" ifadelerini kullandı.

"ÇOK ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA"

Oyuncu Selda Alkor, Yeşilçam emekçileri için yapılan bu çalışmayı desteklediğini belirterek, "Yeşilçam denildiği zaman bile o heyecanı duyuyoruz. Böyle bir karar verilmesi ve böyle bir derneğin kurularak insanlar için bir huzur evi oluşturulmaya çalışılması çok önemli" dedi.

"SİYASİ ORTAMDAN UZAK DURMAYA GAYRET ETTİM"

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi hakkında açıklamalarda buluna Alkor, "Ben sanatçı olarak siyasi ortamlarda bulunmamaya gayret ettim. Çünkü siyaset çok farklı bir şey. Halk olarak gereken yapılıyor. Herkes olması gerekeni yapıyor. Ben de yapılanların çoğunu destekliyorum. Keşke İstanbul'da olsaydım ve katılabilseydim" şeklinde konuştu.

"SANATÇILARIMIZ ÇOK DEĞERLİ"

Ünlü oyuncu Betül Arım ise Yeşilçam oyuncuları ve emekçilerinin sinemaya çok büyük destekleri olduğunu vurgulayarak, "Bazı sinema emekçileri kalacak yer sıkıntısı yaşıyor. Burada kurulacak bu huzurevi çok önemli. Bugüne kadar İstanbul'da var bir de Müjdat Gezen'in kazandırdığı bir yer var. Sanatçılarımız çok değerli" dedi.

"ÖZDE HEPİMİZ BİRİZ"

Darbe girişimini de değerlendiren Arım, "Umuyorum ki bu kötülük iyi bir şeye çevrilir. Şu anda olduğu gibi birlik ve beraberliğimiz devam eder. Hiçbirimiz birini ötekileştirmeden el ele, omuz omuza bu canım ülke için birleşiriz, çünkü özde hepimiz biriz ama hepimiz farklıyız ama mayamız bir. Bu farklılıklar içinde bir olmayı başarmalıyız. Bu ülke olağanüstü bir ülke. Her şeyiyle güzel bir ülke. Bu ülkeyi hep birlikte güzel günlere taşımamız gerekiyor" şeklinde konuştu.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Selda Alkor Bodrum Muğla Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title