Haberler

Kocaeli Yeşilayda Tercih Yapmanın Ücreti Bir Afiş Asmak

Güncelleme:

Yeşilay Kocaeli Şubesi, üniversiteye girmeye hak kazanan bütün öğrencilere tercih hizmeti vermeye başladı.

Yeşilay Kocaeli Şubesi Başkanı Enver Şahin "şube olarak yönetim kurulumuzun tamamı öğretmen. Biz bu uygulamayı okullarımızda zaten yapıyorduk ama arkadaşlarla daha çok gence ulaşmak ve onları Yeşilay bürosunda ağırlamak için bu yıl Yeşilay'da yapmaya karar verdik. Ücretsiz olan uygulamamızda ise gelen gençleri Yeşilay'a ısındırmak için sadece bir Yeşilay afişi asmasını istiyoruz. Bu afişleri mahalle bakkalına, oturduğu binasının panosuna...vb gibi yerlere asabilirler" dedi.

Şahin" tercihlerin önemine dikkat çekerek "tercihler 7-17 Temmuz arasında, 10-11 günlük bir süreç içerisinde gerçekleşecektir. YGS sınavından Açık Öğretim Fakültesi veya meslek yüksekokulu tercihi yapmak isteyen öğrencilerin, ilgili bölümden en az 140 puan ve üzeri almış olmaları gerekmektedir. Lisans bölümlerine tercih yapmak isteyen öğrencilerimizin ise 180 ve üzeri puan almaları, tercih yapması için yeterli olacaktır.

En fazla 30 tercih yapılabilir. Tercihler internet üzerinden gerçekleşecektir. gelen öğrencilere istek sırasına göre tercih yapmalını tavsiye ediyoruz.

Öğrencinin gidip kaydını yapmayacağı, yerleşmeyeceği, okumayacağı bölümleri tercih etmemesini tavsiye ediyoruz. Öğrenci eğer orayı kazanır ve gitmezse bir sonraki yıl üniversite sınavına girdiği zaman önemli oranda puanı kesileceğinden dolayı bu anlamda mağduriyet olabileceklerini" söyledi.

Yeşilay Kocaeli Şube Başkanı Şahin üniversite sınavına giren bütün öğrencileri, güvenli uzman rehber öğretmenler gözetiminde tercih yapmak üzere derneğe davet etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Enver Şahin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title