Haberler

Yeşilay'ın Kuruluşunun 96. Yılı

Yeşilay'ın kuruluşunun 96. yıl dönümü, Şişli'de, çocuklar ve yetişkinlere yönelik çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Yeşilay'ın kuruluşunun 96. yıl dönümü, Şişli'de, çocuklar ve yetişkinlere yönelik çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Şişli'deki bir alışveriş merkezi önünde 1-7 Mart Yeşilay Haftası dolayısıyla "İyi ki Yeşilay Var" konseptiyle düzenlenen etkinlikte, çocuklar masal kahramanları eşliğinde kum boyama, yüz boyama, sokak oyunları aktivitelerine katıldı. Yetişkinlere yönelik bağımlılık eğitimleri, resim ve karikatür atölye çalışmaları gerçekleştirildi.

Katılımcılara 3D video mapping ile teknoloji ve sigara bağımlılığının zararları 3 boyutlu anlatıldı. Sahne söyleşileri kapsamında radyo programcısı Cem Arslan, katılımcılarla zararlı maddeler ve bağımlılık üzerine sohbet etti.

Yeşilay etkinlik alanında bir hafta boyunca Hakan Hatipoğlu, Ceyhun Yılmaz, Kalust Şalcıoğlu, Ertem Şener, Cem Öğretir, Münir Arıkan ve Halit Yerebakan ziyaretçilerle bir araya gelecek.

Öte yandan 1-7 Mart tarihleri arasında oynanacak futbol maçlarına Yeşilay mesajlarıyla çıkılacak, sağlık yürüyüşleri yapılacak.

Yeşilay, 4 Mart'ta Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenecek törende, "bağımlılıklardan uzak, sağlıklı yaşamı" misyon edinen ve bu mücadeleye söz ve eylemleriyle destek veren kişi, kurum ve kuruluşlar "Zümrüdüanka Ödülü" ile ödüllendirecek.

Ayrıca bu gecede, kültür-sanat, spor, akademi, siyaset, medya, sosyal sorumluluk projeleri alanlarında 8 dalda "En Yeşilaycı" ödülleri verilecek.

Etkinlikler kapsamında 5 Mart günü Yeşilay'ın 96. kuruluş yıl dönümü dev bir pasta kesilerek kutlanacak.

Kaynak: AA / Sağlık

Yeşilay Haftası Şişli Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title