Haberler

Yeşilay'dan Öğrencilere Eğitim

Yeşilay Yozgat Şube Başkanı Halil İbrahim Coşkun, Yeşilay’ın Milli Eğitim Bakanlığı ile yapmış olduğu protokol doğrultusunda Türkiye Genelinde 20 milyon öğrenciye zararlı alışkanlıklarla ilgili eğitim verecek.

Yeşilay Yozgat Şube Başkanı Halil İbrahim Coşkun, Yeşilay'ın Milli Eğitim Bakanlığı ile yapmış olduğu protokol doğrultusunda Türkiye Genelinde 20 milyon öğrenciye zararlı alışkanlıklarla ilgili eğitim verecek.

Yeşilay Yozgat Şube Başkanı Halil İbrahim Coşkun, Belediye Kentpark Sosyal Tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyerek 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası etkinlikleri hakkında bilgi verdi. Coşkun, Yeşilay'ın, insan onurunu ve saygınlığını temel alan, toplumu ve gençliği ayrım gözetmeden zararlı alışkanlıklardan korumak için çalışan, milli ve ahlaki değerleri gözeterek ve bilimsel metotlar kullanarak tütün, alkol, uyuşturucu madde, teknoloji, kumar vb. bağımlılıklarla mücadele eden; önleyici ve rehabilite edici halk sağlığı ve savunuculuk çalışmaları yürüten bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi. Yeşilay'ın Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan proje çalışmaları hakkında bilgi veren Coşkun, "Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi projesi kapsamında, 2014 yıl Kasım ayında Türkiye genelinde 498 rehber öğretmenimiz Antalya'da zararlı alışkanlıklarla mücadele konusunda eğitime alınarak formatör öğretmen belgesi verildi. İlimizde de bu eğitimi 5 rehber öğretmenlerimiz aldı. Formatör öğretmenlerimiz ilimizde görev yapan 136 rehber öğretmenimize 18 saatlim bir eğitim verdi ve bu öğretmenlerimiz de belgelerini almış oldu. Bu proje kapsamında Türkiye genelinde 20 milyon öğrenciye anasınıfından üniversiteye bütün öğrencilerimize zararlı alışkanlıklarla ilgili mücadele konusunda eğitim verilecek ve bu çalışmalar da ilimizde başlamış oldu" dedi.

Coşkun, 1-7 Mart Yeşilay Haftasını kapsamında çeşitli etkinliklerle kutlayacaklarını belirterek, "Hafta içerisinde 'sağlıklı nesil, sağlıklı gelecek' konulu, şiir, resim, kompozisyon ve kısa film yarışması yapılacak. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimiz çeşitli ödüllerle ödüllendirilecek" diye konuştu.

Toplantıya Yeşilay Yozgat Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Emniyet görevlileri ve sivil toplum örgüt temsilcileri katıldı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Coşkun Türkiye Yozgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title