Haberler

Yeşilay'dan "İnsanımıza Vefalı Davranalım" Projesi

Yalova Belediyesi ve Yeşilay tarafından "İnsanımıza Vefalı Davranalım" projesi başlatıldı.

Yalova Belediyesi ve Yeşilay tarafından "İnsanımıza Vefalı Davranalım" projesi başlatıldı.

"İnsanımıza Vefalı Davranalım" projesinin tanıtım toplantısı Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, il merkezinde görev yapan muhtarlar ve Yeşilay Yalova Şube Başkanı Ali Faik Aydın'ın katıldığı toplantı ile Yürüyen Köşk'te gerçekleştirildi. Muhtarların da bu proje içerisinde yer almalarının önemine değinen Aydın, "Muhtarlar devletin halkla buluştuğu ilk kapıdır. Çok önemli bir iş üstlenirler. Sizlerinde bu projede aktif şekilde yer almanızdan mutlu olmaktayız" dedi.

Salman ise, "Ben Yeşilay'la öğrencilik yıllarımda Yeşilay kolu vasıtası ile tanıştım. O günden beri de Yeşilay'ın çalışmalarını hep takip ettim ve destekledim. Halkın kötü alışkanlıklardan korunmasında Yeşilay'a çok büyük görevler düşüyor. Asli görevlerinin yanısıra üretilen böylesi projelerle de vatandaşlara sunulan hizmetin yelpazesi genişletiliyor. Ben Yeşilay'la yapılan bir projede paydaş olmaktan çok mutluyum" diye konuştu.

Yeşilay şubesinin onarımının belediye tarafından yapılacağını dile getiren Salman, halka hizmet içerisinde olan kurumlara ellerinden geldiği yardımı yapmayı sürdüreceklerinin altını çizdi. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vefa Salman Ali Faik Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title