Haberler

Yeşilay'dan Başkan Zolan'a Ziyaret

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Denizli Şube Başkanı Ümit Bayagut ve beraberindekiler Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Denizli Şube Başkanı Ümit Bayagut ve beraberindekiler Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Denizli Şube Başkanı Ümit Bayagut ve beraberindekileri kabul etti. Ziyarete, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Denizli Şube Başkanı Ümit Bayagut, Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Kurban ve Yeşilay Sorumlu Gençlik Projesi'nden gönüllü gençler katıldı. Bayagut, ziyarette yaptığı konuşmada, Yeşilay'ın 95 yıldır süren mücadelesini anlatarak, "Özellikle gençlerimizi tehdit eden, sigara, alkol ve madde bağımlılığı, son zamanlarda giderek artan teknoloji bağımlılığı ile de mücadelemiz devam ediyor. Türkiye genelinde 64 şubemiz var, 30 bine yakın gönüllümüz var" diye konuştu. Başkan Zolan ise, Yeşilay'ın köklü bir kuruluş olduğunu belirterek, "Yeşilay'ın çıkış amacı neslimizi sağlıklı bir halde tutabilmek, insanımızın sağlıklı bir şekilde yaşaması ve bünyesine zarar verici tüm maddelerden etkilerden arındırabilmektir. Onun için Yeşilay çok çok önemli" dedi.

Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Eğer genç kuşak bu alışkanlıkları edinirse bu geleceğimizin kararması demek. Çünkü sağlıklı gençliği olmayanın sağlıklı geleceği olamaz. Bu noktada ben çalışmalarınızı takip ediyorum, tebrik ediyorum. Bizler de sosyal amaçlı gençliğimize sahip çıkmak, tüm insanlarımıza sağlıklı bir yaşama ortamı sağlayabilmek adına değişik faaliyetlerde bulunuyoruz. Birilerine şu yasak, bu yasak demek yerine yapabilecekleri alternatifler koymak gerekiyor, ortamlar yaratmak gerekiyor. Sadece yasak demek, olayın çözümüne yetmiyor. Sağlıklı bir nesil yetişmesi için, insanların sağlıklarını devam ettirebilmesi için uygun ortamlar, parklar, spor alanları buna benzer etkinliklerle ilgili bizler de gayret içerisindeyiz." Konuşmanın ardından Şube Başkanı Bayagut, Başkan Zolan'a Yeşilay pazubandı ile rozeti taktı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Zolan Denizli Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title