Haberler

Yeşilay'dan Başkan Doğan'a Ziyaret

Yeşilay Kocaeli Şubesi Genel Sekreteri Bilal Başkonuş, İzmit Belediye Başkanı Dr.

Yeşilay Kocaeli Şubesi Genel Sekreteri Bilal Başkonuş, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Başkonuş'un yanı sıra Yeşilay Kocaeli Şube Başkan Yardımcısı Mesut Yıldırım, İzmit Temsilcisi Kadir Durgun ve yönetim kurulu üyesi Engin Tuncay da katıldı.

Sigara kullanımının halk sağlığını tehdit eden mutlaka mücadele edilerek önlenmesi gereken bir sorun olduğuna dikkat çeken Başkan Doğan, "Her yıl milyonlarca insanın ölüm sebebi olan bu sorunla mücadele eden herkesin yanındayız" dedi.

Yeşilay'ın 2013 yılı çalışmalarından bahseden Yeşilay Kocaeli Şubesi Genel Sekreteri Bilal Başkonuş, farkındalığını arttırmak için birçok projeye imza atarak faaliyet alanlarını genişleteceklerini ifade etti. Yeşilay'ın yapacağı çalışmalara destek sözü veren Doğan, projeler üzerinden Yeşilay ile iş birliği yapmaya hazır olduklarını ifade etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Doğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title