Haberler

Yeşilay, Bursa'da Demokrasi Nöbetçilerini Yalnız Bırakmadı

Yeşilay Bursa Şubesi 15 Temmuz’dan bu yana meydanda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara 2 bin adet su ve 2 bin adet kek dağıttı.

Yeşilay Bursa Şubesi 15 Temmuz'dan bu yana meydanda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara 2 bin adet su ve 2 bin adet kek dağıttı.

Demokrasi Meydanı'nda 15 Temmuz'dan bu yana aralıksız mesai yaparak gıda dağıtan Yeşilay, vatandaşların da olumlu tepkiler aldı. Demokrasi nöbetçilerine destek çalışması hakkında açıklamalarda bulunan Yeşilay Bursa Şubesi Başkanı Dr. Serhat Yamalı, "15 Temmuz'da yaşanan tarihi geceden sonra halkımız bu meydanlarda demokrasiye ve vatanına sahip çıkmaya başladı. Bizler de halkımıza bu konuda destek vermek amacıyla 15 Temmuz'dan bu yana su ve kek gibi gıdalar dağıtıyoruz. Çünkü bu millet her şeyin en iyisini hak ediyor. Bu millet buralarda demokrasiye sahip çıkıyor, biz de halkımıza destek olmaya çalışıyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title