Haberler

Yeşil Kırşehirspor Yönetiminden Kınama

Yeşil Kırşehirspor yönetimi, Nevşehirspor ile oynanan maçından ardından çıkan olayları kınadı.

Yeşil Kırşehirspor yönetimi, Nevşehirspor ile oynanan maçından ardından çıkan olayları kınadı.

Yönetim kurulu adına yapılan açıklamada, Bölgesel Amatör Lig'de aynı grupta bulunan Nevşehirspor ile Nevşehir Gazi Stadı'nda oynanan müsabakanın ardından futbol takımları ve taraftarlarının kötü muamele ve saldırıya maruz kaldıkları ileri sürüldü.

Yaşanan çirkinliklerin maç öncesinde başladığı iddia edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Müsabaka öncesi yönetmelikler gereğince takımımız vaktinde stat girişine gelmesine rağmen, bilinçli olarak 30 dakika sahaya alınmayarak yıpratma operasyonu başlamıştır. Kulüp üyelerimiz yaşanan olaylara rağmen centilmence çiçekler ile Nevşehirspor yöneticilerine ve oyuncularına dostane bir karşılama yapmıştır. Maç başlar başlamaz 90 dakika futbolcularımıza bireysel ve takım olarak küfürler edilmesi ve uygunsuz maddeler atılmasına şahit olduk. Maçın ardından Yeşil Kırşehirspor taraftarlarına maç esnasında ve bitiminde küfürlü hareketler, taş ve sopayla saldırılar olmuş, otobüsler taşlanmıştır. Aynı şekilde müsabaka bitiminde futbolcularımıza baskı kurulmuş ve 2 saat dışarı çıkmamıza izin verilmemiştir. Dün yaşanılan olaylar ile gerekli hukuksal süreci başlatacağımızı duyururuz."

Kaynak: AA / Güncel

Kırşehirspor Nevşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title