Haberler

Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması'nın değerlendirme toplantısına katıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması'nın değerlendirme toplantısına katıldı.

Bakanlık'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye Çevre Koruma Vakfınca düzenlenen Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması'nda 121 film yer aldı. Ön elemeden geçen 30 film, İstanbul Sait Halim Paşa Yalısı'ndaki değerlendirme toplantısında jürinin karşısına çıktı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk ile Türkan Şoray, Ediz Hun, Hülya Koçyiğit, Cihan Ünal ve Hakkı Ergök'ün yer aldığı jüri, filmlere puanlarını verdi.

Bakan İdris Güllüce de toplantıya gelerek, film izledi. Jüriye sosyal sorumluluk projesi kapsamında yarışmaya verdikleri destek için teşekkür eden Güllüce, "121 filmin yarıştığı bu organizasyon, üniversite gençliğinin çevre bilinci oluşturmasında büyük rol oynadı. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bakanlık olarak dereceye giren filmlere toplam 100 bin lira ödül vereceklerini bildiren Güllüce, üniversite öğrencilerine yönelik çalışmalarının farklı kanallarla devam edeceğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

İdris Güllüce İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title