Haberler

Yeşil Bursaspor'lu Semih İnegölspor'da

Güncelleme:

İnegölspor, Yeşil Bursaspor'un başarılı stoperi 1,90'lık Semih Durmuş'u transfer etti.

İnegölspor, Yeşil Bursaspor'un başarılı stoperi 1.90'lık Semih Durmuş'u transfer etti.

Yeşil Bursaspor'un başarılı stoperi 1.90 boyundaki Semih Durmuş'u bonservisiyle birlikte kadrosuna katan İnegölspor'un futbol şube sorumlusu Celal Ter yaptığı açıklamada, "Gerçekleştirdiğimiz ziyarette Başkan Recep Bölükbaşı ve yönetim kurulu tarafından sıcak bir ilgi ile karşılaştık. Ziyarette oyuncu talebimiz oldu. Sunduğumuz isimler içerisinde yer alan Yeşil Bursaspor takımı stoperi Semih Durmuş'u bedelsiz olarak İnegölspor'a transferi gerçekleşmesi istedi. Onlarda bizleri kırmadılar" dedi.

Bursaspor alt yapısında yetiştikten sonra 4 sezondur Orhangazispor'un formasını giyen 22 yaşındaki Semih Durmuş'un, son iki sezondur Yeşil Bursaspor takımının istikrarlı ve başarılı oyuncu olarak öne çıktığını ifade eden Ter, "Hem genç oluşu, hem de istikrarlı bir yükselişi olması nedeniyle, Türk futboluna ve İnegölspor'a uzun yıllar hizmet edeceğine inandığımız Semih Durmuş ile 3 yıllık anlaşma imzalamış bulunuyoruz. Bu transferin gerçekleşmesinde katkı sağlayan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Yeşil Bursaspor başkanı Mehmet Küçükyalçın,Yönetim kuruluna ve Menajeri Vedat Vatansever'e teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İnegölspor'un yeni transferi Semih Durmuş ise büyük bir camiaya geldiğim için mutlu olduğunu ve kendisinden olan beklentileri karşılamak için elinden geleni yapacağını söyledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Recep Bölükbaşı Semih Durmuş İnegölspor Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title