Haberler

Yeşil-Beyazlı Badmintoncılar Avrupa Yolunda

Güncelleme:

2015- 2016 yılları arasında Junior Uluslararası Turnuva'da milli takımda yer alan Manisa Büyükşehir Belediyespor'un genç sporcuları Emre Türk ve Mert Eyyürü de, Bursa'da yapılacak olan seçmelere katılarak ay-yıldızlı forma için mücadele edecek.

7-16 Nisan tarihleri arasında Fransa'da gerçekleştirilecek olan Gençler Avrupa Badminton Şampiyonası'nda milli takım adına mücadele edecek olan sporcular 20-21 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan seçmelerle belirlenecek. Bursa'da Acemler Spor Salonu'nda yapılacak olan seçmelerde Manisa Büyükşehir Belediyespor'un başarılı sporcuları Emre Türk ve Mert Ayyürü'de ay-yıldızlı formayı giyebilmek içmek için mücadele edecek. Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak ülke sporuna adını yazdıracak sporcular yetiştirebilmek için emin adımlarla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş," Geçtiğimiz yıllarda Junior Uluslar Arası Turnuvası'nda milli takımımız adına mücadele ederek bizleri gururlandıran sporcularımıza Bursa'daki seçmelerde başarılar diliyorum" ifadelerinde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fransa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title