Haberler

Yermuk Mülteci Kampında Gösteri

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Gösteriden detaylar - Yermuk mülteci kampındaki El Safadi cami hatibi Şeyh Ebu Salih - Gösteriden detaylar Suriye'nin başkenti Şam'ın güneyinde yer alan ve 3 yıldan bu yana rejim güçlerinin ablukası altındaki Yermuk mülteci kampında Esed rejimi ile silahlı muhaliflere karşı protesto gösterisi düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Gösteriden detaylar - Yermuk mülteci kampındaki El Safadi cami hatibi Şeyh Ebu Salih - Gösteriden detaylar Suriye'nin başkenti Şam'ın güneyinde yer alan ve 3 yıldan bu yana rejim güçlerinin ablukası altındaki Yermuk mülteci kampında Esed rejimi ile silahlı muhaliflere karşı protesto gösterisi düzenlendi. Yermuk mülteci kampındaki El Safadi cami hatibi Şeyh Ebu Salih, "Biz şimdi Yermuk'ta Medaris sokağındayız, Biz bugün Yermuk'taki halkımıza karşı yapılanları protesto ediyoruz. Biz Yermuk mülteci kampında kalıyoruz. Filistin davası ve Kudüs kaldığı sürece bizim davamız devam edecektir. Allah'ın izniyle buradan çıkarak Filistin'de İsrail işgali altındaki topraklarımız da kurtaracağız." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Filistin Suriye Şam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title