Haberler

Yerli Agatha Chrıstıe, 'Dokuz Oda Cinayetleri' ile Okuyucularıyla Buluştu

Polisiye roman yazarı Ayşe Erbulak, “Dokuz Oda Cinayetleri” ile okuyucularına yeniden merhaba dedi.

Polisiye roman yazarı Ayşe Erbulak, "Dokuz Oda Cinayetleri" ile okuyucularına yeniden merhaba dedi. Kitabında birkaç cinayete yer verdiğini ifade eden Erbulak, "Türk edebiyat dünyasında polisiye gerilim roman yazarı olarak bir taşım olsun istiyorum" dedi.

Türkiye'nin yerli Agahta Christie'si olarak adlandırılan yazar Ayşe Erbulak, 4'üncü romanı "Dokuz Oda Cinayetleri" ile okuyucularıyla buluştu. Destek Yayınları'ndan çıkan kitabını düzenlenen bir lansman davetiyle tanıtan Ayşe Erbulak'ı ailesi ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Kitabıyla ilgili konuklarına bilgi veren Erbulak, kitabını imzalamayı da ihmal etmedi.

ERBULAK, KİTABINDA PEDOFİLİ VE ENSEST SORUNLARINA YER VERDİ

İyi bir kitabın iyi bir okuyucunun kaleminden çıkacağını dile getiren Ayşe Erbulak, "Ben iyi bir polisiye roman okuruyum. Dolayısıyla bir okurun kitaptan beklentisini iyi biliyorum. Kendim ne istediğimi bilen biri olarak iyi bir polisiye roman okuruna ne verebilirimden yola çıktım" dedi.

Polisiye romanlarda okurun kitabın en başında katilin kim olduğunu merak ettiğini belirten Erbulak, katili kitabın başında tanıttığını söyledi. Erbulak, "Birden fazla cinayet var. Olay İstanbul'da geçiyor ama belli bir mekanda geçmiyor. Çok karakterler, iç içe geçmiş öyküler var. Tüm dünyada önemli sorun olan pedofili ve ensest var" diye konuştu.

"TÜRK EDEBİYATINDA BİR TAŞIM OLSUN İSTİYORUM"

"Dokuz Oda Cinayetleri" kitabının çıraklık tezi olduğunu dile getiren Erbulak, "Artık kendimi buldum. Anladım ki ben soft polisiye roman yazarı değilim. Ben polisiye gerilim romanı yazarıyım. Bundan sonra yazarlık serüvenimde koyduğum bu tuğlanın üstünde yeni binalar inşa etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

5'inci kitabının 'Anne Bak Kim Geldi' olacağını belirten Ayşe Erbulak, polisiye roman türüne ilginin çok iyi olduğunu söyledi. Yazar Ayşe Erbulak, "Türk edebiyat dünyasında polisiye gerilim roman yazarı olarak bir taşım olsun istiyorum" dedi.

"ANNEM ÇOK YETENEKLİ BİR İNSANDIR"

Ayşe Erbulak'ın oğlu oyuncu Dağhan Külegeç, annesini başarılarından dolayı tebrik ederek, "Ben çok mutluyum. Annem çok yetenekli bir insandır. Ben onu en başından beri hep destekledim. Her yazdığında daha iyi oluyor. Bu kitapla patlayacağını düşünüyoruz" dedi.

Erbulak'ın kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Sevinç Erbulak ise, ablasıyla gurur duyduğunu ifade ederek, "Parmaklarında çok marifet olan bir ablam. Ayşe çok iyi bir polisiye okuruydu. Yıllar önce bize yazacağını söylediğinde en ufak bir soru işareti dahi olmamıştı. Çünkü güzel yazmanın, güzel hayal etmenin, iyi kurgulamanın her şeyden önce köklü bir okuma bilgisi gerektirdiğini düşünüyorum. Ayşe zaten iyi bir polisiye okuruydu" şeklinde konuştu.

Ünlü tiyatro sanatçıları Gamze Gözalan ve Ayşegül Çidamlı da, arkadaşları Erbulak'ı tebrik ederek, kitapta yer alan karakterlerin çoğunun gerçekte varolan insanlar olduğunu belirtti.

Yazar Ayşe Erbulak, elinde kitabıyla arkadaşlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sevinç Erbulak İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda??????
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title