Haberler

Yerli Agatha Christie" Ayşe Erbulak'tan "Dokuz Oda Cinayetleri"

Polisiye roman türünün en başarılı isimlerinden Yazar Ayşe Erbulak, “Dokuz Oda Cinayetleri” ile Haziran ayında okuyucularıyla buluşuyor.

Polisiye roman türünün en başarılı isimlerinden Yazar Ayşe Erbulak, "Dokuz Oda Cinayetleri" ile Haziran ayında okuyucularıyla buluşuyor.

Tiyatro oyuncusu ve polisiye roman türünde Türkiye'nin en başarılı kadın yazarı olan Ayşe Erbulak, yeni kitabı "Dokuz Oda Cinayetleri" ile ezberleri bozacak. Türkiye'nin "Yerli Agatha Christie"si olarak anılan Ayşe Erbulak, polisiye gerilim türünde yazdığı ve soluk soluğa okunacak bir roman ile kitapseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Yazar, "9 Oda Cinayetleri" adını verdiği gerilim yüklü yeni kitabında, İstanbul'da işlenen cinayetler zincirini ve bu cinayetlerin ardındaki tüyler ürperten gerçekleri konu alıyor. Kitap, diğer polisiye romanların aksine; okuru, hikayenin sonuna kadar bekletmiyor ve katilin kim olduğunu daha en başından gösteriyor. Erbulak, dördüncü kitabı olan "Dokuz Oda Cinayetleri" de pedofili ve ensest gibi toplumsal sorunlara da değiniyor.

Büyüyünce yazar olmak istediğini belirten Ayşe Erbulak, son kitabı için, "Polisiye yazmak için kurgu ustası olmak gerekiyor. 'Dokuz Oda Cinayetleri' çıraklığı bitirme tezim" dedi.

Erbulak'ı çok başarılı bulduğunu belirten polisiye roman türünde Türkiye'nin en başarılı yazarlarından Ahmet Ümit, " 'Dokuz Oda Cinayetleri' ayrıntılardan yola çıkılarak kurulmuş eğlenceli bir polisiye roman. Polisiye meraklılarına farklı ve keyifli okumalar vaat ediyor" şeklinde konuştu.

Destek Yayınları'ndan çıkan "9 Oda Cinayetleri" Haziran ayının ilk haftasında raflardaki yerini alacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Agatha Christie İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title