Haberler

Yerköy Sanat Tiyatrosu Provalarına Başladı

Yerköy’de gençler arasında dostluk, arkadaşlık duygularını pekiştirmesi ve bir hobi sahibi olmasını sağlamak amacıyla Yerköy Sanat Tiyatrosu kurdu.

Yerköy'de gençler arasında dostluk, arkadaşlık duygularını pekiştirmesi ve bir hobi sahibi olmasını sağlamak amacıyla Yerköy Sanat Tiyatrosu kurdu.

Yerköy Sanat Tiyatrosu oyunculardan Yunus Ayten, toplumun gelişmesine ve sosyalleşmesine tüm sanatların olduğu gibi tiyatronun da katkı sağlayacağını düşünen Yerköy Sanat Tiyatrosu'nun çalışmalarına başladığını söyledi.

Çeşitli meslek gruplarından ve öğrencilerden oluşan Yerköy sanat tiyatrosu provaları çok keyifli bir şekilde sürdüğünü ifade eden Ayten, "Yerköy ilçemizde, sanatsal anlamda farkındalık oluşturmak için Yerköy Sanat Tiyatrosunu kurmuş bulunmaktayız. Ekibimiz, genel sanat yönetmenliğinde, oldukça istekli ve özverili sürdürülen çalışmalardan oldukça memnun. Şuan ilk gösterimiz, Tiyatro camiasının büyük ustalarından Müjdat Gezen'in kaleme aldığı 'Salak Oğlum' adlı 2 perdelik komedi orta oyunu ile Mart ayında tiyatro sevenlerle buluşturacağız. Oluşturmuş olduğumuz eki ile çalışmalarımız sıkı bir tempoda devam ediyor. İlçemize kültür ve sanat adına yeni bir kazanım hedefleyen tiyatromuz bu anlamda Yerköylülerin desteklerini bekliyor" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerköy Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

rol yapma:

helal olsun size hepinize kucak dolusu selamlar tiyatroya hep destek tam destek

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title