Haberler

Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Personelinden Kaymakam Şengök'e Ziyaret

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Yozgat'ın Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaymakam Nevzat Şengök ve belediye başkanı Mehmet Ağaoğlu’nu ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Yozgat'ın Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaymakam Nevzat Şengök ve belediye başkanı Mehmet Ağaoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyaretlerinden dolayı emniyet mensuplarına teşekkür eden Yerköy Kaymakamı Şengök, Polis Teşkilatının 169 yıldır gece-gündüz demeden başarılı çalışmalara imza attıklarını söyledi. Polis teşkilatının, yaptığı başarılı çalışmalar sayesinde vatandaşlar tarafından takdir topladığını ifade eden Kaymakam Şengök,"İlçemizin huzuru için gece gündüz çalışarak büyük bir özveri gösteren, yaptığı başarılı çalışmalar sayesinde toplumun tüm kesimi tarafından takdir edilen emniyet teşkilatımıza, en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Güvenlik hizmeti sunan polisimiz, vatandaşımızın can ve mal güvenliğini, toplumun huzur ve refahını sağlamak adına anayasa ve yasaların kendisine verdiği yetkiyi kullanarak görevini ifa etmektedir. 169 yıllık geçmişe sahip olan Emniyet Teşkilatı, birikim ve tecrübeleriyle çağın yeniliklerini ve demokratik değerleri özümseyerek kendisine verilen zor görevleri başarıyla sürdürmektedir. Bütün emniyet mensuplarımızın gününü kutluyor, şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, emekli olan ve görevleri başında bulunan Polislerimize de sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" dedi.

Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu ise Türkiye'de huzur ve güvenin sağlanmasında polis teşkilatının önemli görevler üstlendiğini söyledi. Polis teşkilatının 169. yılı münasebetiyle kendisine yapılan ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ifade eden Ağaoğlu, "Mazisi şan ve şeref dolu, kurulduğu tarihten bugüne kadar gücünü yasalardan, desteğini halktan alan, ülkesinde 365 gün 24 saat fedakarca görev yapan Türk Polis Teşkilatının 169. yılını kutluyorum" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ağaoğlu Nevzat Şengök Yozgat Yerköy Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
title